Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtatok már úgy kúpt a...

Ti adtatok már úgy kúpt a gyereknek, hoy aludt? Hogy csináltátok? Fölkelt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Kúpot?

Én nem adtam még úgy, szerintem se adj neki úgy. Szerintem neked sem esne jól, ha valamit alvás közben a seggedbe dugnak:)

Nehogy utána ettől legyenek rémálmai...

2013. febr. 24. 22:29
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem rossz ötlet.

A gyerekek nyugodt alvás és bizalma amúgy is kicsit indtabil dolod..., nem kockáztatnék.

2013. febr. 24. 22:34
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
mikor már a betegségtől és láztól fel sem ébredt rá, akkor igen ... észre sem vette
2013. febr. 24. 22:38
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
ugyan az a válaszom mint az utolsónak . ha hót láz akkor biztos nem fogom keltegetni mert akkor mégjobban ordít és feszíti magát . így meg egyszerűen és gyorsan be lehetett neki adni , észre sem vette és még csak fel se kellett kelteni...
2013. febr. 24. 23:35
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen, amikor nagyon magas láza volt, és 2 óránként csillapítani kellett. Nem ébredt fel rá, és azóta sincs semmiféle lelki baja ettől... :) Most 14 éves, tehát valószínűleg már kiderült volna, ha traumát okoz a kúp anno... :)
2013. febr. 25. 08:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam,nem ébredt fel,pedig nem volt lázas,és rossz alvó.Nem hittem volna amúgy addig,de 10 napos kúpkúrát kellett csinálni,8 óránként,az egy hajnal fél 5re esett. Hasra fordítottam,így mindig felhúzta a lábát,bekrémeztem popsikrémmel a kúpot,és észre sem vette.Mivel tudtam előre,így könnyitesként olyan ruhát adtam rá,ami bő volt.
2013. febr. 25. 08:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyszer adtam neki, mivel belázasodott és nemrég aludt el, nekem nem volt szívem felébreszteni. Attól, mert megpróbálod, még nem leszel rossz és nem lesz "maradandó lelki sérülése" a gyereknek. Az tény, hogy kisebb volt még a lányom, de nem ébredt fel. Viszont muszáj volt adni, mert kb. 39 fokos volt a láza. Most már nem adunk neki kúpot (4,5 éves), úgy időzítjük, hogy ha lefekvéskor hőemelkedése van, akkor is adunk neki szirupot, hogy lehetőség szerint ne kelljen éjjel kelteni. Ha muszáj, akkor felkel és bevesz még egy adag szirupot.
2013. febr. 25. 08:51
 8/16 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Valakinek csak traumát okozott, ha a lányomnak nem is, mert rendesen lepontozott! :) Javaslom szexuálpszichológus igénybevételét, szerintem segíthet! :))))

2013. febr. 25. 09:21
 9/16 anonim ***** válasza:

ó, hát itt minden gyakorló szülő le lett pontozva :)

tényleg komoly trauma lehetett valakinek egyszer egy kúp :)))

2013. febr. 25. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Inkább az a furcs, hogy valakinek miért ugrik be a szexuálpszichológus mint szó egyáltalán a kúpbeadásról...
2013. febr. 25. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!