Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtatok már úgy kúpt a...

Ti adtatok már úgy kúpt a gyereknek, hoy aludt? Hogy csináltátok? Fölkelt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a kúp beadás miatt ugrott be neki a szexuálpszichológus a válaszolónak....
2013. febr. 25. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem neked sem esne jól, ha valamit alvás közben a seggedbe dugnak:)

Nehogy utána ettől legyenek rémálmai..."

Kedves 10-es, hát ezért! :D Mert az első válaszoló szövegéből erre lehet asszociálni! :)

2013. febr. 25. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
A szex akkor is neked jutott először eszedbe...
2013. febr. 25. 16:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Adtam neki egyet aludta 39° laza volt. Hasrafordítottam párom hasafelé tolta lábacskáját bepopsikrémeztem a kúpot s kis b

vègbélnyilását is semmit nem érzett föl sem kelt reggelre lázas sem volt s semmire nem emlékezett. Ilyen esetbe muszáj s ha lázas és ébren van akkora hiszti van, hogy ezt lehetetlen lett volna.

2013. febr. 25. 17:47
 15/16 sumergo ***** válasza:
Miért krémezitek a kúpokat? Kicsit megdörzsölitek az ujjatok között, és már csúszós is lesz, akár természetes, akár mesterséges zsiradék az alapja, ugyanis testhőmérsékleten, vagy nedvesség hatására mindenképp elfolyósodnak alapanyagtól függően. Ha krémezitek, azzal nem használtok a hatóanyag felszívódásának!
2013. febr. 25. 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 bizony, a rutin, meg az évek :)
2013. febr. 25. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!