Mertek próba nélkül cipőt venni a gyereknek?
Most rendeltem cipőt a lányomnak,megnéztem a neten,ismerősöm pont Londonba járt ,szóltam,megmutattam,hol melyiket vegye meg,hozta 2 nap múlva.Tökéletes.
Az én lányom lába feje is magas,tépőzáras cipőket veszek,azok mindig beváltak és a bölcsibe is boldogul vele egyedül.
Én nem. Múlt héten akartam neki venni egy benti cipőt. Ismerem a márkát, de inkább rápróbáltam. A 22-es éppen jó rá, a 23-mas meg akkora, hogy nem tudott benne menni rendesen.
Régebben volt olyan, hogy itt a helyi bababoltban rápróbáltam egy bizonyos cipőt, és ugyanazt a márkát és méretet kerestem a neten. De ezt csak azért, mert itt nem volt választék.
igen, én egyszer nyúltam csak mellé, de akkor is csak a psotát buktam, 5-600 ft-ot, a cipőt visszaküldtem, kértem másikat, és ennyi:):)
a környékünkön nincs normális cipő, a legközelebbi nagyáruház 50 km, így egyszerűű gyorsabb.Bár én mindig ugyanazt a márkát veszem
Boltban szoktam venni.
Körberajzolok egy még jó cipőt, vagy a gyerek lábát, kivágom, és hozzá mérem a boltban a cipő talpához.
dd step-et a táncsics webáruházból
ott a 018as kódszámú cipőkre kell figyelne, az a legszélesebb legmagasabb lábfejű cipők száma.
Lányomnak is magas, de az is nagy neki, úgyhogy ezt a kodú cipőket kerülöm, és így jó rá a többi
Nem.
Mindkét fiamnak magas lábfeje van, de a kisebbiknek még a tesójánál is magasabb. Alig van pár cipő, amit örökölni tudott:(
Én nem merek próba nélkül lábbelit venni.
Nem, de még ruhát sem. Én jobban szeretem élőben megfogni, megnézni, rápróbálni a dolgokat.
Én már jártam úgy, pl. a deichmann weboldalán, kinéztem a cipőt és élőben egyáltalán nem tetszett, de fordítva is volt. A képen nem tetszett, de élőben igen, meg is vettük!
Én szinte mindig próba nélkül veszek cipőt a gyerekeimnek. Eddig egyszer sem volt gond.
Neten szoktam vásárolni.
De ha gond lenne, simán vissza lehet küldeni és kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!