Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mertek próba nélkül cipőt...

Mertek próba nélkül cipőt venni a gyereknek?

Figyelt kérdés
Akár boltba,akár neten. Találtam párat a neten (új) ami tetszik, de elég magas a kislányom lábfeje, és nem tudom hogy bele menne-e a lába. A képen úgy tűnik, hogy igen. Direkt olyan fazonokat keresgéltem.
2013. márc. 2. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Most rendeltem cipőt a lányomnak,megnéztem a neten,ismerősöm pont Londonba járt ,szóltam,megmutattam,hol melyiket vegye meg,hozta 2 nap múlva.Tökéletes.

Az én lányom lába feje is magas,tépőzáras cipőket veszek,azok mindig beváltak és a bölcsibe is boldogul vele egyedül.

2013. márc. 2. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem. Múlt héten akartam neki venni egy benti cipőt. Ismerem a márkát, de inkább rápróbáltam. A 22-es éppen jó rá, a 23-mas meg akkora, hogy nem tudott benne menni rendesen.

Régebben volt olyan, hogy itt a helyi bababoltban rápróbáltam egy bizonyos cipőt, és ugyanazt a márkát és méretet kerestem a neten. De ezt csak azért, mert itt nem volt választék.

2013. márc. 2. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:

igen, én egyszer nyúltam csak mellé, de akkor is csak a psotát buktam, 5-600 ft-ot, a cipőt visszaküldtem, kértem másikat, és ennyi:):)

a környékünkön nincs normális cipő, a legközelebbi nagyáruház 50 km, így egyszerűű gyorsabb.Bár én mindig ugyanazt a márkát veszem

2013. márc. 2. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Melyik márkát? És honnan?
2013. márc. 2. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Boltban szoktam venni.

Körberajzolok egy még jó cipőt, vagy a gyerek lábát, kivágom, és hozzá mérem a boltban a cipő talpához.

2013. márc. 2. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:

dd step-et a táncsics webáruházból

ott a 018as kódszámú cipőkre kell figyelne, az a legszélesebb legmagasabb lábfejű cipők száma.

Lányomnak is magas, de az is nagy neki, úgyhogy ezt a kodú cipőket kerülöm, és így jó rá a többi

2013. márc. 2. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Mindkét fiamnak magas lábfeje van, de a kisebbiknek még a tesójánál is magasabb. Alig van pár cipő, amit örökölni tudott:(

Én nem merek próba nélkül lábbelit venni.

2013. márc. 2. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem, de még ruhát sem. Én jobban szeretem élőben megfogni, megnézni, rápróbálni a dolgokat.

Én már jártam úgy, pl. a deichmann weboldalán, kinéztem a cipőt és élőben egyáltalán nem tetszett, de fordítva is volt. A képen nem tetszett, de élőben igen, meg is vettük!

2013. márc. 2. 14:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szinte mindig próba nélkül veszek cipőt a gyerekeimnek. Eddig egyszer sem volt gond.

Neten szoktam vásárolni.

De ha gond lenne, simán vissza lehet küldeni és kicserélik.

2013. márc. 2. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. A cipőboltban is sokszor végig kell próbálnunk az összeset, mire egy jót találunk.
2013. márc. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!