Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elengednétek középsős...

Ti elengednétek középsős gyereketeket budapestről egerbe kirándulni az ovicsoporttal?

Figyelt kérdés
mi rengeteg helyen jártunk vele,de a mamák pl csak városon belül vihetik. a csoport busszal menne, 2 óvónő+2dadus
2013. ápr. 9. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem. Túl hosszú az út, csak jól elfáradna, nem élvezné. Minek ilyen kicsi gyereket ilyen messzire vinni? Előbb a saját szűkebb környezetét ismerje meg.
2013. ápr. 9. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Egerbe a jaratos busszal 1 ora 50 perc az ut...

Ha megallnak gyongyoson wc-re akkor is ok ott lesznek ennyi ido alatt...

Szeintem nincs messze...

Gyakran tesszuk meg a parom szulovarosq, anyosomek ottlaknak..

En gyerekkoromban 60 km-re laktam bp-tol de a jo utaknak koszonhetoen meg manapsag is 1,5 ora az ut...

Az egyik legszebb emlekem az ovibol az allatkert...

Siman elengedtek a szuleim, es nem mi voltunk a legkisebbek (kozepsos voltam)

Szerintem tulaggodod....eleg nagy mar, szerintem az ovonok pontosan tudjak mennyi az a tav, mit kkora gyerekekkel meg lehet tenni, hiszen ezert viszik oket, nem a sajat maguk kedveert, hanem a gyerek elmenyei miatt.

2013. ápr. 9. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, gondolj bele még utána hetekig ez lesz a téma az oviba, milyen rosszul érezni akkor magát.

Az meg, hogy a szülő menjen nyílván nem megoldható, hisz ki mondja meg hogy a Pistike anyukája jöhet az Anna anyukája meg nem. Mindenki meg persze nem mehet, meg a gyereknek is rosszul jönne le, hogy más anyukája ott van az övé meg nem.

2013. ápr. 9. 20:20
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a bátoritást! végülis úgy döntöttünk,h menjen,beszélgettem az óvónénikkel,meggyőztek h nagyon jó lesz és nagyon vigyáznak rájuk. az egyik anyuka mamája lakik arra,oda is elmennek,házisüti,szörpi,állatok stb.
2013. ápr. 10. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy élvezni fogja a gyerkőc! Te biztosan végigizgulod a napot, de ez tudtuk is, ez így szokott lenni! :)
2013. ápr. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!