Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hátránya/előnye származ...

Milyen hátránya/előnye származhat egy gyereknek abból, hogy 5 évesen megy csak óvodába?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 12:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen más,hogy nagycsaládról van szó vagy arról,hogy kicsi baba is van otthon,vagy nincs testvére.Szüksége van a kortársaira,unni is fogja,hogy nincs más társasága csak az anyja pl.Utóbbi esetekben jobb ah minél hamarabb közösségbe megy.
2013. ápr. 16. 18:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalat, en ugy mentem anno oviba, raadasul sokat hianyoztam, beteg voltam. Mivel addig nem voltam kozossegben. Aztan bekerultem a suliba, nagyon zarkozott voltam. Nem baratkoztam, nem beszelgettem, nem mertem megszolalni se. Rossz volt. Ez egeszen 7. osztalyig igy ment. En azt mondom, hogy minel hamarabb el kell kezdeni a kozosseget, ez fontos szerintem. Az en kislanyom szerintem meg 3 eves kora elott kezdi az ovit majd. Lehet, hogy rossz lesz eloszor, de hosszutavon az o erdekeit, szolgalja majd.
2013. ápr. 18. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!