Hallottatok olyasmit hogy ha adunk némi-nemű összeget akkor esélyesebb hogy a gyereket bevegyék a bölcsibe? Vannak erre konkrét esetek?
Ha megpróbálod,két eset lehetséges.
1.Beveszik.
2.A vezetőnő úgy megharagszik rád,h esélyed sem lesz a helyre többet.
Én egyébként inkább azt tudom elképzelni,amit írtak,h ha van hely befér,ha nincs,nem.Nem biztos,h érdemes rizikózni.
Én pl úgy jártam,h az utolsó pillanatban derült ki,h egy hónapra kórházba kell feküdnöm a terhességem végén.Villámgyorsan,és azonnal kellett bölcsi a két fiamnak.Elmentem a legközelebbibe,elmeséltem mi a probléma,kellett vinnem egy papírt a kórházból,h valóban ez van,és mindkettőjüket bevették.Sőt,amikor kijöttem a babákkal a kórházból,a vezetőnő mondta,h maradjanak csak nyugodtan a fiúk,egyikük még a következő évben is odajárt,pedig otthon voltam gyesen.
Arra akartam kilyukadni ezzel a hosszú sztorival,h sokszor csak bízni kell az emberek emberiességében.:)Én ugyanis egy fillért nem adtam.Bár lehet,h azért gondolom így,mert én sem vagyok az a pénzdugdosós típus,már a borravaló is kínos pillanatokat okoz,nagyon béna vagyok ezen a téren.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!