3 évesem elszalad előlem, mit tennétek?
Nagyon félelmetes, kitépi a kezemből a kezét, és kacagva rohan a világba. A tömegben szem elől is tévesztettem...
Egy pár napja kezdte, az első két alkalommal csak rémülten magyaráztam, miért veszélyes, úgy tűnt, megérti, aztán harmadszorra már pofont kapott. Nem vagyok az utóbbi híve, de azt gondoltam, inkább ez, mint, hogy életveszélybe sodródjon...
Ki mit tenne hasonló szituációban??
A pofon az bantalmazás, súlyos büntett! Es nincs ra magyarazat.
Elkeseritö amit irtal.
A pofozas mint módszer nem legitim.
Remelem legközelebb feljelent aki lat
Pofont 3 évesnek nem adnék,max tininek a fenekére vagy a kezére ütnék rá ha nincs más megoldás,esetleg hatalmas hisztinél ha semmi nem használ langyos zuhany.
Első rosszindulatú tyúk vagy.
Mond meg neki hogy veszélyes, és hogy ha legközelebb elszalad ráütsz a fenekére.
Nincs mit!
Rühellem,hogy okoskodnak,beszólnak,ítélkeznek rosszindulatúak,és még nem is mondanak használható megoldást.
Nem vagyok rosszindulatu tyuk, te vagy öskövület, tilos a testi eröszak minden formaja, ebben benne van a kézrecsapás es fenékencsapás is! Miért volna ok a fenékencsapás es a pof nem?
Mi a kulönbseg szerinted?
Söt szobeli fenyites is tilos!
Következetes neveles kell, megerösiteni a pozitivumokat, es negativot figyelmen kivul hagyni mert akkor kimarad!
Svedorszagban es mas civilizalt orszagban nincs testi fenyites, mi az hogy kezére es fenekére csaphatsz?
Az en lanyom 5 eves túlvagyok vele 2 dackorszakon es szokatlanul eleven mások szerint "rosszcsont" gyerek volt , de sose pofoztam meg, nem csapdostam a fenekére se a kezére , mert inkabb levágtam volna a sajat kezem.
Más szulök hangosan fenyegettek es ütötték gyerekeiket körulöttem a jatszoteren.
Mára a lanyom szelidebb lett, ritkultak ahisztik, es söt segit itthon es megérti mit miert nem szabad, mert érettebb es kedves mindenkivel.
Nekem nincs lelkiismeretfurdalasom
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Ez az én kérdésem, én is kaptam hideget-meleget:)
A 38%-al ne törődj, nekem is volt egy ilyen válaszolóm, aki osztotta az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!