Hordozós és babakocsizós anyukák: Lehetséges, hogy az alig két évesem már mindkettőből kinőtt?
Se babakocsizni nem hajlandó, de arra se, hogy hordozóba a hátamon vigyem. Lehet, hogy vége, ennyi volt?
Így viszont nagyon nehéz elintézni egy kisebb bevásárlást is. Mit tennétek a helyemben?
én hordozni nem hordoztam az enyémet csak babakocsiztunk mert imádta :) de 2 éves korára neki is érdekesebb lett a séta mint ücsörögni :)
én azt csináltam, hogy vittem a babakocsit, odafele ha elfáradt beülhetett, visszafelé meg a csomagokat hoztam benne haza :) erre tökéletes volt, egy kis olcsó esernyős kocsit vettem, 10E-ért újonnan :)
Igen, lehet, nem minden gyerek szereti ezeket 2 évesen.
Vásárolni vidd a babakocsit, pakolj abba, ha van kedve üljön be, ha nincs, akkor legalább nem kell cipekedned.
A hordozóeszköz valószínű már nem fog kelleni.
Pedig pont a babakocsi van jobban mellőzve :) A hordozó elfér a kis kézi táskámban, ha mégis méltóztatik, akkor jön a hátamra :) a táskában pedig fölszabadul a hely és abba megy a bevásárolni való.
Emiatt most leginkább azon filózok, hogy a babakocsi kell-e még, de azért valószínű eladni még nem fogom, de már nem sok reményt fűzök a dologhoz, lehet, hogy már nem fog beleülni.
Köszönöm a visszajelzéseket, ezek szerint akkor lehet, hogy vége ennek a korszaknak.
Az én lányom 2,5 éves, hordozott gyerek, nemrég vettünk futáshoz babakocsit. PÁr hónapja nem volt hajlandó a hátamra jönni, sem a kocsiba, ha nem futni indultunk. Pár alkalommal megtapasztalta, hogy milyen az, amikor sietni kell és másból sem áll az út csak sürgetésből... Na, azóta ha mondom, hogy sietni kell, választhat, hogy a hátamra vagy kocsiba ül- e, egyből választ és indulunk. Szóval szeintem még ne adj el semmit, pár alkalom, amikor neki is kellemetlen lesz a rohanós sétálás, lehet, hogy ő is rájön, jobb ha beleül valamibe:).
A félreértések elkerülése miatt írom, hogy nem lustaságból vagy a szervezőképesség bteljes hiánya miatt muszáj néha nagyon igyekeznünk, sajnos nem tehetem meg, hogy minden alkalommal annyival több időt szánjak egy bevásárlásra vagy postára menésre, hogy gyalogolni tudjon.
Ő még nem nagyon beszél, de ez tényleg jó ötletnek tűnik, hogy megadom a választás lehetőségét, de valamelyiket kell választania.
Nem kell mentegetőznöd, ez teljesen érthető amit írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!