Miért nem jár még?
Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Csak a bútorok mellett jár kapaszkodva és kézen fogva, egyedül még nem. Voltunk fejlődés neurológián, de ott azt mondták, hogy nincs semmi gond. (Ennek örülök!) Viszont más részről nagyon el vagyok keseredve, mert körülöttünk nagyon sok fiatalabb baba van, akik már rég járnak. :( Csak én reagálom túl? Volt más is akinek ilyen későn kezdett el járni a gyermeke? Lehet, hogy csak lusta?2013. ápr. 5. 13:07
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szabad irigykedni. ...de olyan nehéz... :)
Ráadásul ma megint kaptam egy "pofont" az egyik ismerőstől, akivel már régebben találkoztam. Ez volt az első mondata:
-És jár már?
-Nem
-Jaj, de sajnálom, voltatok már vele orvosnál?
Kikerekedtek a szemeim... Mondtam, hogy voltunk és nincs semmi baj... :)
Viszont nagyon biztató számomra, hogy tegnap óta meg áll 10-15 másodpercre támaszkodás nélkül. Nagyon büszke vagyok rá! :)
És még egyszer köszi a válaszokat!!! :D
2013. ápr. 6. 20:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!