Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem jár még?

Miért nem jár még?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Csak a bútorok mellett jár kapaszkodva és kézen fogva, egyedül még nem. Voltunk fejlődés neurológián, de ott azt mondták, hogy nincs semmi gond. (Ennek örülök!) Viszont más részről nagyon el vagyok keseredve, mert körülöttünk nagyon sok fiatalabb baba van, akik már rég járnak. :( Csak én reagálom túl? Volt más is akinek ilyen későn kezdett el járni a gyermeke? Lehet, hogy csak lusta?
2013. ápr. 5. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyáron a játszótéren beszélgettem egy anyukával 18 hónaposan kezdett el járni a kisfia.
2013. ápr. 5. 13:09
 2/11 sumergo ***** válasza:
16 hónapos volt a lányom, mikor egyedül elkezdett menni. Semmi baja nincs. Azt mondják másfél éves korig rendben van. a te gyerkőcöd is biztosan másban ügyesebb.
2013. ápr. 5. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
16 és fél hónapos volt a lányom, amikor önállóan elindult. Addig azt csinálta, mint a Tiéd, kapaszkodva lépegetett. Ne hasonlítsd más babákhoz (Tudom, hogy ez nem könnyű:-), mert minden baba másként fejlődik.
2013. ápr. 5. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Szintén 16 hónapos volt a lányom, mikor elkezdett járni. Viszont másfél évesen mondatokban beszélt. Ne keseredj el, biztos a te fiad is másban előrébb tart!
2013. ápr. 5. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
15 hónapos volt a kisfiam mikor elkezdett járni!
2013. ápr. 5. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 14 hónaposan indult el, de körülöttünk is már minden fiatalabb baba is régóta ment. De egyik napról a másikra szinte szaladt, nem volt óvatoskodás. Két hét múlva már az utcán alig értem utol.

Hidd el, nála is így lesz. Tudja, hogyan kell csinálni, csak még nincs meg hozzá a bátorsága. De ha egyszer ráérez, simán le fogja körözni a többieket!

2013. ápr. 5. 14:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat. :)

Valamennyire sikerült megnyugodnom. Remélem hamarosan megteszi az első önálló lépéseket.

Tudom, hogy nem szabad más babákhoz hasonlítani, de tényleg nagyon nehéz. Bevallom őszintén még egy kis irigység is elfog néha. :/

2013. ápr. 5. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Én is mindig irigykedve néztem a sétáló piciket. De most már néha visszasírom azt az időt, amikor még csak mászni tudott :)

Még nincs 15 hónapos, de most már olyan vakmerő, hogy a hajam égnek áll. Most a lépcsőzést szemelte ki magának. Felfelé még csak megy is négykézláb, persze lefelé még nem, de ez őt nem zavarja.

Élvezd ki azt a kis nyugit, amíg még ilyen óvatos, mert utána elszabadul a pokol:)

2013. ápr. 5. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szabad soha,semmiben irigykedni,csak feleslegesen őrlöd magad:).Egyáltalán nem vagytok késésben.Mindegy gyerek 3 éves korára ugyanazokat tudja,behozzák egymást,szóval ilyeneken kér rágódni...
2013. ápr. 5. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az én kislányom is 16 hónaposan indult el!Ne aggódj nincs semmi gond,valószínűleg ő is a megfontoltabbak közé tartozik.Fogsz majd eleget rohangálni utána:-))
2013. ápr. 5. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!