Mindenhol a szülőknek kell vinni a tisztasági csomagot az oviba?
papírzsepi, wc papír, kézmosó, fogkefe, fogkrém
A pzs-t, a wc papírt, és a folyékony szappant minden hónapban vinni kell. Nem hiszem hogy elhasznál egy gyerek havonta egy folyékony szappant, főleg hogy sokat beteg, ebben a hónapban 2,5 hetet ment. Illetve az én kisfiam nem kakil az oviban, így ő egyáltalán nem használ wc papírt. Akkor is vinni kell? mert ha igen, akkor tulajdonképpen más gyerekének viszem.
Irtó sokban van az ovi :( csak a kaja 9000 havonta, ráadásul meg sem eszi, de nincs alternatíva ki kell fizetni, mert bevinni kaját nem lehet
+ gyümölcs, + rajzfelszerelés + csoportpénz.
Mindenhol így van?
Nálunk havonta 400ft a csoportpénz, és abból veszi az szmk-s a fogkefét, fogkrémet.
havonta egy tekercs wcpapír, 1szalvéta, 1 100as zsepi és egy baba szappan, és 2-3havonta popitörlő vagy nedves wc papír. Bár azt ebben az évben én is csak egyet vittem, mert az én fiam is mindig hazahozza, ott még sosem kakált. :)
Heti egy nap a gyümölcsnap, kell vinni gyümit, de lehet zöldség is.
kajapénz drága, igaz 3gyerek van, így fele, de akkor is 3an vannak.
Fiam bölcsis, és a ti tisztasági csomagotok még kiegészül nálunk szalvétával is. Wc papír helyett popsitörlő + havi egy csomag pelus.
Fiam 2 hónapja kezdte a bölcsit (ebből kb. 1-et járt).
Én rákérdeztem: popsitörlő, szalvéta, pzs, folyékony szappan - közös. Csak a pelenka személyre szabott.
A 3 megkezdett hónapból egyszer - pofátlanul - nem vittem. Így pont részarányos a kisfiam hiányzásaival.
Bölcsibe ha nem ment,akkor nem kellett vinni.
Oviba minden hónapban zsepi,wc-papir, foly.szappan, fogkrém, szalvéta. Fogkefét 3 havonta cserélnek.
csoportpénz 600ft.
2 gyermek jár oda, van hogy csak 2 hetet egy hónapból, de mindig viszem. Fogkrém, szappan , zsepi szerintem rengeteg fogy. lehet egyik hónapban az én gyermekem fogyaszt többet, következőben a másiké.
Minden pénteken gyümölcsnap. Általában 1-2kg gyümit viszek, de láttam valaki csak 1 db almát. Ez se érdekel. Gyerek mindig a másét kívánja. Ha valamit viszek mindig annyi darabot ahányan vannak.
500 fős kisközség óvodájáról írok:
semmit nem kell vinnünk a párnán, párnahuzaton és váltóruhán, benti cipőn kívül.
Az óvoda veszi a papírzsebkendőt, a wc-papírt, a fogkefét, fogkrémet, szappant, rajzfelszerelést, egyáltalán nincs csoportpénz. Gyümölcsöt sem kellett soha vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!