Mindenhol a szülőknek kell vinni a tisztasági csomagot az oviba?
papírzsepi, wc papír, kézmosó, fogkefe, fogkrém
A pzs-t, a wc papírt, és a folyékony szappant minden hónapban vinni kell. Nem hiszem hogy elhasznál egy gyerek havonta egy folyékony szappant, főleg hogy sokat beteg, ebben a hónapban 2,5 hetet ment. Illetve az én kisfiam nem kakil az oviban, így ő egyáltalán nem használ wc papírt. Akkor is vinni kell? mert ha igen, akkor tulajdonképpen más gyerekének viszem.
Irtó sokban van az ovi :( csak a kaja 9000 havonta, ráadásul meg sem eszi, de nincs alternatíva ki kell fizetni, mert bevinni kaját nem lehet
+ gyümölcs, + rajzfelszerelés + csoportpénz.
Mindenhol így van?
Szia!
Nekünk 3 havonta kell vinni: 4 tek. wc papír, 1 cs. pzs, 1 cs. szalvéta, 1 l folyékony szappan, 1 tubus fogkrém, 1 flakon tisztítószer), a csoportpénz 1000 Ft /hó. Most csokitojást kellett vinni minden kislánynak minden kisfiúnak (19 db-ot fejenként).
Nálunk havi 4 wc papír, 1 zsepi (100as), 1 szalvéta (100as), eddig kellett folyékony szappan is, de állítólag már sok van, mert mindenki a nagy utántöltőt vitte.
Ezen kívül gyümölcs havonta és 500 Ft csoportpénz.
Nálunk semmit nem kell vinni, havi 400 Ft a csoportpénz, ebből vesznek mindent.
Gyümölcsöt minden héten más visz. Mivel a fiam a névsor végén van, így idén csak egyszer került ránk a sor. De azért vittünk már be többször gyűmit, zöldséget. Nagyon örültek neki.
Fogkefét te viszel, kb 3 havonta fogkrémet is.
Egyebet nem kötelező, de kérik, hogy aki tud, az vigyen még pzs-t, wc-papírt, szalvétát, mivel sajnos egyre kevesebb az önkormányzat pénze. Mi heti egyszer szoktunk vinni valamit.
Én ezen nem vagyok felháborodva, mert végülis ingyen vigyáznak a gyermekekre, ennyit igazán ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!