Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába a jelentkezési lapra...

Óvodába a jelentkezési lapra több ovit is be kell irni? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval oda szeretnénk járni,ahová körzetileg is tartozunk,de a jelentkezési lapon több ovit is be lehet irni,elég,ha én ezt az 1-et irom,ahová tartozunk? Vagy többet is be kell?
2013. ápr. 3. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
elég, csak ha nem veszik fel oda akkor sehova. ha beírsz többet akkor ilyen esetben a többiben is elbírálják.
2013. ápr. 3. 16:47
 2/7 A kérdező kommentje:
ha oda nem veszik fel,ahova tartozunk,akkor máshová miért vennék fel?
2013. ápr. 3. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogyha csak egyet írsz be és oda nem veszik fel, de van hely egy másik oviba, akkor oda felveszik a gyereket.

Én is csak egy ovit írok be, ahová körzetileg tartozunk, nekem a védőnő ezt tanácsolta. Mármint azt, hogy egy helyre adjuk csak be.

2013. ápr. 3. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok. nem nagyon értem a kommentedet.

talán azért mert anyának dolgoznia kell és nincs hova rakni a gyereket????

nálunk is az volt, hogy a szomszédban lévő oviba nem vették fel mert nem volt hely, de egy 20 percre lévő oviba meg felvették mert ott volt hely. na ezért érdemes megjelölni olyan ovikat is a körzeten belül ami még szóba jöhet

2013. ápr. 3. 21:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért értetlenkedek,mert én úgy tudom,hogy ahová körzetileg tartozunk és a gyerek elmúlt 3 éves,akkor köteles a körzetes óvoda felvenni.
2013. ápr. 3. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:

ezt sajnos nagyon rosszul tudod.

igen, van ilyen törvénytervezet, 2014 szeptemberében lép majd életbe. de arra is van már most kiskapu, de most ez lényegtelen.

jelenlegi törvény szerint az óvoda az 5. életévét betöltött kisgyereket köteles felvenni.

3 évest nem...

2013. ápr. 3. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg nem kell felvenniük. Mi Bp.-en lakunk, tavaly 60 gyereket nem vettek fel sehova oviba.

3-as voltam.

2013. ápr. 4. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!