Óvodába a jelentkezési lapra több ovit is be kell irni? Többi lent
Én úgy tudom, hogyha csak egyet írsz be és oda nem veszik fel, de van hely egy másik oviba, akkor oda felveszik a gyereket.
Én is csak egy ovit írok be, ahová körzetileg tartozunk, nekem a védőnő ezt tanácsolta. Mármint azt, hogy egy helyre adjuk csak be.
első vagyok. nem nagyon értem a kommentedet.
talán azért mert anyának dolgoznia kell és nincs hova rakni a gyereket????
nálunk is az volt, hogy a szomszédban lévő oviba nem vették fel mert nem volt hely, de egy 20 percre lévő oviba meg felvették mert ott volt hely. na ezért érdemes megjelölni olyan ovikat is a körzeten belül ami még szóba jöhet
ezt sajnos nagyon rosszul tudod.
igen, van ilyen törvénytervezet, 2014 szeptemberében lép majd életbe. de arra is van már most kiskapu, de most ez lényegtelen.
jelenlegi törvény szerint az óvoda az 5. életévét betöltött kisgyereket köteles felvenni.
3 évest nem...
Sajnos tényleg nem kell felvenniük. Mi Bp.-en lakunk, tavaly 60 gyereket nem vettek fel sehova oviba.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!