Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Épp most olvastam itt a...

Épp most olvastam itt a fórumon, hogy csak cukrászdai tortát lehet bevinni az óvodákba, szülinapra; én meg épp most sütöttem meg a kislányomnak a holnapi szülinapra. Most hívjam fel őket? Másoknál is így van?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 14:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

13. válaszra:

az én fiam mogyoróallergiás, ezért az ő szülinapjára olyan sütit viszek ami mogyorómentes,és ha másnak ünneplik a szülinapját, akkor is viszek be neki egy szelet saját sütit, amit ő is ehet. Nem várom el a többi szülőtől, hogy egy gyerek miatt hozzanak különleges tortát. Ha más allergiás vagy cukorbeteg is lenne a csoportban, gondolom ugyanígy tennének ők is.

2013. ápr. 2. 17:45
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

13. válaszoló vagyok.

Köszönöm az előző válaszolónak, hogy megoldja ezt a nagyon kényes problémát.

Aki viszont lepontozott annak a családjában nincs ilyen beteg gyerek, NE IS LEGYEN, NEM KÍVÁNOM !!!!!!!

2013. ápr. 2. 19:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azért lettél lepontozva mert neked ételallergiás a gyereked hanem mert OFF-oltál vagyis nem a kérdésre válaszoltál és még elé sem írtad,hogy bocs vagy valami hanem egy másik kérdést tettél fel!Ne érts félre engem ez nem zavar csak tippelek hogy valszínű ez miatt lettél lepontozva!
2013. ápr. 2. 20:55
 24/30 anonim ***** válasza:
köszi
2013. ápr. 2. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Fiaim mikor ovodások voltak,ez 2 éve volt már akor nem engedték a mi ovinkba a házi sütik bevitelét.most az iskolájukban nem szolnak ha házit sütit viszne, be.
2013. ápr. 3. 08:34
 26/30 anonim ***** válasza:

Igen,ÁNTSZ miatt kell,a vissza ellenőrzés miatt.Mi bölcsinkbe is így van,csak blokkos torta,süti.Gyerkőc előtt cukiban dolgoztam,ott még igazolást is adtunk ki a tortáról,h mikor készült és meddig van a szav.ideje,ez is az ÁNTSZ....

De ezt tényleg nem minden oviba,bölcsibe követik,bevihetted végülis?

2013. ápr. 3. 09:17
 27/30 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, maximálisan egyetértek azzal, hogy az ételallergia nem játék. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
2013. ápr. 3. 09:42
 28/30 zabmester ***** válasza:
Nálunk lehet házit bevinni (a bölcsiben nem lehetett, csak boltit, cukrászdait, blokkal együtt), csak annyi a kérés, hogy ne legyen vajkrémes torta. Nem tudom, miért pont ezt nem lehet, mivel azért a többi tortát is hűteni kell, különben összerogyna vagy elfolyna, de a joghurtos, pudingos, stb-s tortát simán engedik, úgyhogy lehet, hogy nem is a hűtés miatt van ez a tilalom nálunk, csak én először erre gondoltam.
2013. ápr. 3. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:
A mi ovink is adott év elején egy több oldalas papírt a tudnivalókról, ebbe is benne volt, hogy házi süti nem vihető be. Az első szülőin mondták az ovónők, hogy majd félrenéznek, nyugodtan vihetjük.
2013. ápr. 3. 14:46
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Már csak saját magam miatt se vinnék házit. kaptunk már itthon szallmonelát a nagyi sütijétől, aki nagyon is higénikus. Többször mos kezet sütés közben, fertőtleniti a tojást stb. Lelkiismeretem miatt nem vinnék, Inkább cukrászdai.

Mi ovinkba is csak cukrászdait lehet, boltból származó csomagolt termékeket. maximálisan egyet is értek vele.

Allergiára reagálva, mindig megkérdezem van-e allergiás gyermek a csoportba, és ha igen mire. Mert akkor olyan viszek amit ő is ehet. Szerintem ez alapvető,mert szegényemnek nagyon rossz lehet, h nem ehet a többiekkel.

2013. ápr. 4. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!