Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányomnak sárgás...

3 éves kislányomnak sárgás folyása van. Lehetséges hogy a gyógyszertől?

Figyelt kérdés
2 hete beteg, nagyon meg van fázva és a füle is gyulladt volt. Aktil duót írt fel neki a doki, a betegtájékoztatón rajta van a gyakori mellékhatásoknál, a hüvely gombás fertőzése. Szerdán kapott utoljára gyógyszert, lehet tőle, vagy más? Mivel kezeljem, hisz ünnep van és csak ügyelet van. Meg vagyok ijedve!
2013. márc. 30. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyeletet, majd megmondják mit tegyél, ha kell vidd be. Akár a gyógyszertől van, akár nem, nem szabad sokat várni vele.
2013. márc. 30. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet. Nem tudom kisgyerekeknél ez hogyan működik.

Adjál neki joghurtot vagy probiotikumot (de lactobacillusosat, normaflore nem jó!) mert a bélflóra és a hüvelyflóra szorosan összefügg. Lehet hülyén hangzik de akár natúr joghurtos vagy tejes ülőfürdő is használhat amíg nem lesz doki.

A sárgás folyás amúgy szerintem nem gomba, valószínűleg egyszerűen kipusztult a flóra. Ha gomba lenne akkor viszketnie is kéne.

Amúgy lehet ez hólyagfertőzés is. Nem fázott fel?

A húgyutak tisztítására vörösáfonya teát vagy kapszulát ajánlják.

Nem kell megijedni, nem lesz semmi baja, el fog múlni, lehet holnapra már magától megszűnik. Ha nem akkor hívd fel az ügyeletet, de szerintem pánikolni felesleges.

2013. márc. 30. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem viszked neki. Csináltam egy kamillás fürdőt , és adtam neki pár csepp grapefruitmag cseppet a teájába. Reggel joghurtot kap enni, és ha nem múlik el, kedden vissza viszem a doktornőhöz. Igen, kicsit bepánikoltam, mert nem gondoltam volna hogy egy pici lánynak is lehet ilyen, de itt a gyakori kérdések oldalon utána néztem, nem vagyunk egyedi eset, sok kislány anyukája írt ilyen kérdést. Kicsit megnyugodtam.
2013. márc. 30. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocs! Nem " viszket" neki...
2013. márc. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!