Most mi legyen? A férjem nem tudja napközben elaltatni a lányunkat! Adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 1 hónapon belül szülök, ezért elkezdtünk egy ideje próbálkozni azzal, hogy ő altatja. Az estivel nincs gond, de nappal... Vagy iszonyatos sírás lesz a vége, vagy a férjem készül ki a lányomtól (merthogy folyamatosan bohóckodik állítólag). Ha velem alszik, akkor nincs gond, kb 5-10 perc az egész, lefekszik és meg sem moccan kb. Vele meg feláll, fejenáll, ugrál, lemászik az ágyról stb. Én ezt nem értem. Pedig mindent úgy csinál ahogy mondom neki. Nagyon félek, hogy mi lesz amíg kórházban leszek...
21 hónapos egyébként
2013. ápr. 2. 13:49
11/12 anyács válasza:
Nálunk pont hasonló helyzet van, annyiban más ,hogy éjszakára járok el dolgozni. Esténként én megszenvedtem az altatással, viszont a férjemmel 5 perc alatt elalszik....
12/12 anonim válasza:
Max nem alszik 3 napig :)
Meg ha hulla fáradt, el fog aludni.
De itt üt vissza, hogy ha nem tud elaludni egyedül a gyerkőc... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!