Hogyan vegyek így cipőt neki?
Figyelt kérdés
A lányom 2 éves, még nincs átmeneti cipője. Eddig sokat próbált, mindegyikre azt mondja, nyomja a lábát. Pedig nem egyszer láttam, hogy bőven nagy a cipő, mégis azt mondja, meg visít (sajnos szó szerint), hogy kényelmetlen. Már arra gondoltam, megveszem az egyiket, aztán ennyi, de félek, hogy pont az az egy meg tényleg nyomja neki. Ötlet?2013. ápr. 2. 12:50
2/5 anonim 

válasza:

nem lehet, hogy tényleg nyomja? h magas a rüsztje pl. és kényelmetlen, mégha hosszra jó is?
3/5 anonim 

válasza:

Vedd meg nélküle! Álljon rá 1 papírra, rajzold körbe, vágj egy szívószálat olyan hosszúra mint a talpa és azt vidd magaddal. Beleteszed a cipőbe és ha marad a sarkánál kb. 1 cm távolság, akkor tuti jó. És válassz olyan modelt ami jó széles,magas, abba biztos befér a lábfeje.
Ikreim vannak, bonyolúlt lenne velük cipőt próbálgatni ezért én mindig így vásárolok és sikerül.
4/5 A kérdező kommentje:
Ennyi cipő nem nyomhatja. Már csak azért sem hiszem, mert ugyanaz a márka, amit eddig mindig vettem neki. De a többi márkára is azt mondja, hogy nyomja.
2013. ápr. 2. 17:30
5/5 anonim 

válasza:

Vegyél nélküle ,utána ,ugysem lesz más választása mint hogy felvegye ,kislányom csinált velem ilyett mikor eseni kezdett a hó ujra ,nem akarta felveni a csizmát ,mindre azt mondta hogy kicsi,akor is ha jó volt,csak a tavaszi cipöje kellet ,1 óra vita és sirás után beletörödött hogy hóba csak csizmába jó menni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!