Milyen cipőt vegyek 20 hónapos lányomnak?

arra figyelj, hogy a felső rész jól tartson, de a talp hajlékony legyen.
Ne vegyél neki próba nélkül, hanem lásd, hogy hogy megy benne.
A talpára állítsd rá a kislányt, hogy a teljes testsúlyával rajta álljon egy papíron, és rajzold körbe. Mérd le, és adj hozzá 0,4-0,5mm-t. Ilyen belső talphosszú cipőt nézzetek. Otthon hagyd sokat zokniban szaladgálni.
Nekem a lányom is ilyen elesős, és nála legjobban a Primigi márka jött be. De vettem már neki Elefantent, és Superfitet, az utóbbi jobb volt...

Nekem egymástól függetlenül a védőnő és a gyógytornász is a Siestát ajánlotta. Mellette volt már D.D.Step és Elefanten cipője is a lányomnak, de eddig a Siesta a legjobb. Eddig még sosem szakadt el, nem kopik, nem fakul. Nagyon jó minőség. Persze drága is sajnos.
Amúgy a gyógytornász azt mondta, hogy ha mezítláb van a gyerek pl bent, ahol járólap van, vagy laminált, vagy padlószőnyeg, vagyis teljesen egyenes a talaj, ott a láb azt szokja meg, és ahhoz alkalmazkodik. És nem alakul ki a megfelelő boltozata. Én elhiszem, mégiscsak szakember. :)
Nyáron a fűben viszont mezítláb legyen minél többet a gyerek, ezt is mondta.

Én mostanában azt olvastam, hogy a siesta nem jó a legújabb kutatások szerint.
Köszönöm, a fiam összes cipője-szandija az volt, akciósan is 8-20e/db :S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!