Van itt olyan anyuka, akinek nem alszik napközben a 3 éves gyereke?
Figyelt kérdés
A kérdést igazából amiatt írtam ki, hogy nagy baj-e fejlődésileg mondjuk, ha nem alszik ennyi idősen napközben? És az oviban elfogadják majd ezt, vagy erőltetni fogják?2013. márc. 31. 23:22
1/8 anonim válasza:
Az én kislányom májusban lesz 3 éves, de nagyon sokszor van, hogy nem alszik napközben. Reggel 8 körül kel, nem is mindig tudink kimenni a vacak idő miatt. Én nem aggódom, mert ha ovis lesz hamarabb kell kelni és szerintem jobban el fog fáradni, mint itthon. Pl. ma is reggel 1/2 9 kor kelt, egész nap több vendég is volt, ennek ellenére ne mrég 11 kor aludt el.
2/8 anonim válasza:
enyém 2 éves korától nem alszik.
én is azt hittem, hogy az oviban fog aludni mert korábban kel, elfárad bent, többiek is alszanak, de nem igazán jön össze. az alvásidő végén alszik el általában, így csak 10 percet alszik...
3/8 anonim válasza:
a kislanyom 2 eves koratol nem alszik. Most 3.5 eves, ovis, es eddig 2szer aludt a 3 honap alatt. Pedig szegenykem koran kell, mert odaviszem ahol dolgozom meg az job kerulet, az oovi tok jo, es megis alig lehet este agyba dugni...
4/8 anonim válasza:
utolso vagyok, a mi ovinkban nem eroltetik az alvast, de tiszteletben kell tartan azokat akik aludnak. igy akik nem alszanak, es a tobbseg nem alszik, csendes piheno van, vagyis olvashatnak de nem beszelgethetnek egymassal. kb 1 ora a csendespiheno.
6/8 anonim válasza:
3,5 éves a kisebbik fiam és mostanában nem hajlandó itthon elaludni :( Gondolom azért, mert a bátyja sem alszik és rájött, hogy akkor ő is játszhat addig.
Pedig olyan jókat aludtunk hétvégente délutánonként, úgy sajnálom, hogy ez valószínűleg megszűnik :(
Ha le is fekszik, én hamarabb elalszom, mint ő, aztán 10 perc múlva felriadok, hogy hol van, mert kimegy a bátyjához játszani :)
7/8 anonim válasza:
A lányom 2 éves, és nem alszik hónapok óta. Hét közben nincs gond, mert bölcsibe jár, ott azért többnyire alszik. De itthon egyáltalán nem. Most is itthon volt, betegség miatt, egyáltalán nem aludt egyszer sem. Nem tudok vele mit csinálni. Lefekszik, és kb egy órát forgolódik, énekel, beszél, aztán megunja, és kijön. Akkor még csendes pihenőzik kint a nappaliban is kicsit. Este max fél 8-kor alszik.
8/8 anonim válasza:
Az én fiam sem alszik. Reggel 6-kor kelünk, illetve most az átállás miatt 7-kor,este pedig 7-fél8 körül alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!