Van akinek a 2 éves gyereke nem alszik már napközben, ha igen mikortól nem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 17:36
1/5 anonim 

válasza:

Én voltam ilyen, fél éves koromtól teljes egészében elhagytam a napközbeni (és a délutáni) alvást, csak éjszaka aludtam. Ezt a bölcsiben megértették, az oviban viszont nem, hiába nem aludtam, ott kellett feküdnöm a többiekkel :( 2* aludtam délután az oviban, mindkétszer 40 fokos lázasan ébredtem. Ilyen volt a párom is, szóval vannak ilyen gyerekek :)
2/5 anonim 

válasza:

Én is ilyen gyerek voltam. Az óvodában sem aludtam sosem, de mindig nekem is le kellett feküdnöm a többiekkel és megölt az unalom, meg persze gyerekfejjel nagyon rosszul esett,hogy ezért mindig megvertek az óvónők. A lányom most két és fél éves, két éves korától nem alszik nap közben, néha az előfordul,hogy emiatt nyűgösebb, akkor általában hamarább megy aludni, de akkor is max. fél órával. Már előre írtózom mi lesz vele is az oviban!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok,megnyugodtam és elfogadom hogy ő ilyen. Ment a zöld kezecske mindenkinek :)
2012. okt. 30. 20:42
4/5 anonim 

válasza:

Szia a kislányom kb. 20 hónapos kora óta nem alszik nappal.Először erőltettem de csak hisztivel ment az egész és a végén sírva aludt el.Aztán ráhagytam.Most 2,5 éves múlt, reggel 6-7 körül felkel, egész nap ugye nem alszik, este fél 7-kor fürdés, 7-re pedig általában elalszik mind a kettő.A kisfiam 6 hónapos.Így végül is nekünk is jó mert a férjemmel este van néhány nyugodt óránk :D
5/5 anonim 

válasza:

2,5 éves lesz a lányunk, konkrétan 28 hónapos most. Két éves kora óta nem alszik délután. Először mi is erőltettük de hiszti lett, aztán lerángatta a ruhát magáról az ágyban "tüntetésképpen"... így nem erőltettük. Reggel 8-kor ébred, este 7-kor fürdés és 8 felé alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!