Van akinek a 2 éves gyereke nem alszik már napközben, ha igen mikortól nem? Baj ha nem alszik?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 18:24
1/5 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves korától nem aludt napközben, egészen az ovikezdésig. Különösebb baja nem lett, csak estére mindig nyűgös volt, és nagyon korán fektettük le. Óvodában az első ottalvós napján gyönyörűen elaludt, mert eszébe sem jutott, hogy ellentmondjon az óvónéninek. De hétvégén és szünetek idején továbbra sem hajlandó itthon aludni.
Mi is sokat aggódtunk eleinte, de azután elfogadtuk ezt a helyzetet. Több ismerősömnél is így alakult.
2/5 anonim válasza:
Az én lányom se alszik 2 éves korától. Nagyon aggódtam én is mert a fiammal soha nem volt ilyen gond, mindig szépen nagyokat aludt délután. El se hittem akkor más anyukáknak, hogy az ő gyerekük nem alszik - arra gondoltam , mert nem is altatják....stb. De nem egyformák a gyerekek, a lányom nem igényli, különösebben este se nyűgös...csak pikk-pakk elalszik gyorsan.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom mindig olyan sírva ébredt a délutáni alvásból, hogy ezért gondoltam talán jobb elhagyni, mert csak sír ébredés után és nem volt képes este 10 óra előtt aztán elaludni. Bölcsibe jár (külföldön élünk) ha akarna aludhatna, de nem alszik és jól bírja ébren, este 8 előtt viszont megyünk lefekvéshez készülődni és seperc alatt alszik az ágyban reggel 8-ig. Persze van ha nagyon izgis napja volt akkor hazúton elalszik a kocsiban, de egy átlagos napot simán kibír délutáni alvás nélkül. Anno nekem még a nagyim 7 évesen is kötelezett délutáni alvásra. A lányom nem akar, nem is kényszerítem .
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok,megnyugodtam és elfogadom hogy ő ilyen. Ment a zöld kezecske mindenkinek :)
2012. okt. 30. 20:42
5/5 anonim válasza:
2,5 eves mult a lanyom es egy par honapja nem akar delutanonkent aludni. Pontosabban a bolcsiben meg alszik neha, de ott se mindig, itthon viszont sosem. Bajnak baj, mert igy en nem tudok delutan sziesztazni...:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!