Szerintetek a fenekrecsapas kisgyereknel veres? 3 eves
energikus kiscsaj, oko, ertelmes, DE.
Figyelt kérdés
3 eves a szentem, folyamatosan harcol a figyelemert, ami megvan adva neki de azt akarja h a nap 24 orajaban o legyen kozeppontban. Ma hisztizett, vegul magara boritotta a tele pisi bilit. Hirtelen olyan merges voltam h mar megint ezt csinalja, h racsaptam egy nagyot a fenekere. Most nagyon sajnalom, de ha ugy erzi nem korulotte forog mindem piszkot csinal vagy kepes megsebezni magat.. megoruloook! :(
és ha nem életveszélyes? ha minden rá van hagyva csak magyaráznak neki meg ejnye-bejnye,és jön egy életveszélyes helyzet cseszheti a magyarázást,mert késő lesz,ha az alapokat nem tanulja meg akkor később neveletlen lesz
2013. ápr. 2. 08:25
12/17 anonim válasza:
Nem ez a két véglet van egy 3 éves gyereknél, hogy vagy a fenekére csapsz, vagy ejnyebejnyézel. Van más módszer is, amivel büntethetsz egy gyereket. Mese, édesség megvonás, vagy bármi amit szeret, és tudod hogy fájna neki ha nem kapná meg.
NEM életveszélyes helyzetekről volt szó, hanem hogy felhívja magára a figyelmet. Gondolom nem azzal hívja fel magára, hogy az úttesten rohangál.
Azért egy ennyi idős gyerek már megérti, hogy nem szabad a konnektorba nyúlkálni. És nem azért, mert anyát-apát zavarja, hanem mert veszélyes. Ehhez nem az az egyetlen megoldás, hogy a fenekére csapsz.
2013. ápr. 2. 12:01
13/17 anonim válasza:
ki mondta hogy egyetlen megoldás? mi azt írtuk hogy néha ha más nem segít akkor simán belefér erről beszéltünk nem arról,hogy folyton a fenekét csapkodjuk
2013. ápr. 2. 12:04
14/17 anonim válasza:
Ahogy gondolod.. kicsit elbeszélünk egymás mellett. Leírtam a véleményemet, hogy a fenékrecsapással pont azt nem éred el nála, amit el akarsz. Mert ettől nem lesz "jobb" gyerek, nem fog rád feltétlenül figyelni, lehet hogy még ki is röhög, viszont Ő ugyanúgy eléri amit akart, felkeltette a szülő figyelmét a viselkedésével.
Nem a levegőbe beszélek, pszichológus mondta ezt, és hidd el, hogy valóban így van.
2013. ápr. 2. 16:09
15/17 anonim válasza:
persze tudom,beszélni lehet csak neki meg zsarolni jutalmakkal,büntetni nem lehet...ezt a marhaságot már hallottam,és van több pszichológus ismerősöm szerintük is marhaság
2013. ápr. 2. 16:32
16/17 anonim válasza:
Pont azt mondom, hogy a büntetés nem egyenlő a veréssel/fenékrecsapással.
2013. ápr. 2. 16:53
17/17 anonim válasza:
komolyan szerintem zárjuk le,szerintem a fenékre,kézre csapás a gyereknevelés része,nem állandó,rendszeres büntetésként,hanem akkor ha más nem használ,vagy esetleg veszélyezteti magát,ha rosszat csinál nyilván büntetést kap és magyarázatot rá miért kap büntetést ha nagyon ügyes nyilván megdicsérem,ha hisztizik a szobájába küldöm ha tejesen belelovalja magát sehogy nem tudom kizökkenteni langyos zuhany erre 2szer volt példa egyből kijött a hisztisokkból,én így gondolom,te meg nem, ez van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!