Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beizzadnak a gyerekek az autóba?

Beizzadnak a gyerekek az autóba?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan csináljam,hogy jó legyen?! Amikor beszálunk az autóba nem vetkőztethetem le őket azonnal, mert még hideg van, de útközben meg totál leizzadnak, pedig természetsen nem fűtök, sőt! A légkondit nem merem bekapcsolni, nehogy megfázzanak, de így meg attól fáznak meg hogy vizes hátuk meg a hajuk.

Ti hogy csináljátok?

2013. márc. 30. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De hisz te magad is kabátban vagy bekötve. Én legalábbis.
2013. márc. 31. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem én találtam ki. Hanem szakemberek mondták el nekem többen egymástól függetlenül. Én pl nem kabátban szoktam egyébként sem vezetni, a ygereknek meg van egy vastag takaró azzal takarom be amíg nem melekszik be a kocsi.
2013. márc. 31. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!