Mikor kezdenek el ugrálni és kismotorozni a gyerekek?
fiam első szülinapjára kapta a kismotort, attól a naptól használja lelkesen, de akkor még páros lábbal lökte :)
ugrálni 2 évesen kezdett páros lábbal, nem igazán jött rá magától így mikor olvastam mi lesz a 2 éves státuszon, megtanítottam erre :) (fellépőről leugráltattam, így jött rá, hogy van ilyen, na azóta szüntelenül csinálja ha kell, ha nem)
Lányom 16 hónaposan kezdett motorozni, addig nem igazán érdekelte, kis esetlen is volt rajta.
Az ugrálás...hú ha jól emlékszem 2 éves kora körül kezdődött.
EGyik fiam 14hósan motorozott hátra, 15hós korától előre is, 22hónaposan karácsonykor ugrott először, úgy örült a fának mikor meglátta. :))
A kisebbik nagyon nem szerett motorozni, ő mondjuk 14hósan kezdett el önállóan járni, így motorral csak később próbálkoztunk, ő lényegében majd 2éves volt, mire tudott motorozni- de ő nem volt sose nagy motoros. Ugrálni viszont már másfél évesen nagyon jól tudott. És lépcsőzni is remekül tudott már 1éves korától felfele, és lefele tolatva, 2évesen meg már rendesen, váltott lábban fel-le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!