Hol írja a Danone oldalán, hogy activiát nem fogyaszthatnak a gyerekek 2 éves kor alatti gyerekek?
Igen, itt a gyakorin én is 2 évet olvastam, de soha nem találtam hol írja ezt. Egy védőnő ismerpsöma jánlja a pici babáknál az activiát, mondván az anyuka ha eszi, a baba is eheti...ezen felháborodtam és az anyukának akinek ajánlotta meg akartam mutatni, hogy 7 hónaposan nem lehet adni activiát, esetleg más natúr joghurtot. Ezért kerestem. A lányom másfél éves, még nem adtam neki. Egy ideig nem is fogok!
Köszönöm anyukák!
Szerintem az elő joghurt kiltúta miatt nem adjató'
Lányom kipattogott a Danone joghurtoktól, a Danonino, és a kocka krémtúró volt az, ami nem ütötte ki!
Az én kisfiam az elején kiütéses lett sokféle joghurttól,csak az Activiától és a Zott Jogobellától.Amúgy már ha csak elolvassátok is látjátok,hogy a Danone dugig van mindennel,míg ez a kettő joghurt nem.Persze az árán is látszik a különbség.Az én kisfiam natur Activiát kapott már 7-8 hónaposan.Én itthon raktam bele egy kis gyümölcsöt.Vagy pedig a Lidl-ben is van egy nagyon jó fajta joghurt, nem tudom hirtelen mi a neve, abban sincs adalékanyag,de neki egy pici cukrot kellett,mivel nem édes joghurt a gyomra nem bírta volna,ha savanykásan eszi.
3 éves és azóta már a mindennel teli joghurtot is bírná és nem kiütéses,de ilyet meg inkább nem veszek meg.
Ezeket én úgy írom,hogy még most is nézem,hogy mit veszek meg a gyereknek,pedig már nem baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!