Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A nyuszi hoz valamit nálatok...

A nyuszi hoz valamit nálatok a gyereknek csokin kívül?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 09:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves a kislányom.Csokit nem igazán, mert nem szereti.

Homokozót vettem, de az most "havazó" lenne, így majd később kapja meg.

Múlt héten szólt, hogy a két babáját nem tudja egyszerre sétáltatni, mert nem férnek el a babakocsiban.

Így S.O.S vettem egy iker babakocsit, azt kapja. Van hozzá két kis pihenőszék, és két kis babaágy is. :)

Remélem örülni fog. :)

2013. márc. 28. 10:09
 12/22 anonim ***** válasza:

a nagyobbik egy kisebb hot wheelses pályát kap, tényleg csak a 3000ft-osat, a kisebbik pedig kirakót.

Nekik ez még többet jelent, mint a pénzt.

A nagyszülők is vettek valami apróságot.

2013. márc. 28. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk a nyuszi nem ajándékozós ünnep, nem is tudom, valahol nem értem, hogy kb minek is kéne ajándék nyuszira is.

Minőségi minimális csoki, hímes tojás a fiamnak, ennyi.

2013. márc. 28. 10:17
 14/22 anonim ***** válasza:
11. De aranyos!!! :)))) Kíváncsi vagyok mit fog a kislány szólni az ikerbabakocsihoz. Hát ez nagyon cuki!:)
2013. márc. 28. 10:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Kösz, majd megírom. :) 11-es voltam.
2013. márc. 28. 11:07
 16/22 anyács ***** válasza:
Nálunk Karácsonyra nem hozott a Jézuska semmit, mert nem volt rá keret, úgyh most pótolunk, kap játék babakocsit, nyomdát, kádba játékkot, nagyszülőktől szandált kapott, a másikaktól pedig hatalmas bubifujó szettet, meg egy homokozó felszerelést. 16hónapos
2013. márc. 28. 12:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Két mesekönyvet kap a nagy APG, és egy szines szám puzzle-t, a kcis pedig egy csörgő zörgő rágható valamit:):)

2,5 éves és 7 hónapos lányok

2013. márc. 28. 13:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát...nalunk elég gazdag nyuszi lesz mert nem szoktam egyébként évközben túl sok ajándéköt venni.

Most pedig sok olyat találtam ami nagyon megtetszett és remélem hasznát tudják venni: műanyag kerti házikó, kiscsuszda, ugraló labdát, kiskonyha, műanyag kisautó: ezeket együtt kapják a 2,5 éves lányom és a 1,5 éves kisfiam..igazából az egész tavaszi nyári szezonra gondoltam ezeket persze csak ha elolvad a hó...:*)

Ezen felül néhány apró csokinyuszi.

Egyébként gyerekként mi is mindig kaptunk ajándéköt pedig annyira nem voltunk eleresztve.nekem meg az a fura, ahol nincs ajándékozás ( a gyerekeknek része)

2013. márc. 28. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
nálunk pont,hogy csokit nem hoz sokat mert nálunk nem fogy csak a kinder szelet! bogyó és babóca meséből a bogyó plüsst kapja mer imádja nagyon,Anna Peti Gergő könyvet kap még.
2013. márc. 28. 15:05
 20/22 anonim ***** válasza:

A csokinyuszin és tojásokon kívül csak egy könyvet kap.

Bogyó és Babóca társasjátéka címűt, abban van is egy húsvéti mese.

2013. márc. 28. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!