2/10 anonim válasza:
13-án délután.
vihetünk be sütit, és lehet menni segíteni öltöztetni.
Kiscsoportos a fiam, első lesz, izgulok is.
3/10 anonim válasza:
A legkisebbnek jövő pénteken, a legnagyobbnak most pénteken, a középsőé a hónap végén.
7/10 anonim válasza:
Ma kezdődött, péntek délig tart :)
Minden nap beöltöznek, minden nap kitalálnak nekik valamilyen programot. Utolsó nap még gyerek zenekar is jön hozzájuk.
Külön kérték a szülőket, hogy ne kölcsönzős legyen a ruha, mert egy hét alatt rendesen le szokott amortizálódni.
Rágcsát, üdítőt lehet bevinni, de mindent gyári csomagolásút. Kár, mert már bevásároltam, hogy sütök a csoportnak forgácsfánkot, így viszont csak itthon lesz és a kis barátnők jönnek hétvégén akkor nekik is csinálok.
9/10 anonim válasza:
február 15-én Reggel beöltöznek, lesz fényképezkedés, buli fánkevéssel, ebéd előtt pedig táncház.
10/10 anonim válasza:
Pénteken lesz, és a kisfiam tengerész akar lenni, de ilyen ruhát még nem találtam neki. Szerintetek hol keressem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!