Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor cseréltétek le gyermeket...

Mikor cseréltétek le gyermeketeknél a rácsos ágyat?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Milyen ágyra cseréltetek?
2013. márc. 27. 13:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az én kislányom most lesz 1,5 éves. Egy ideje (kb. 3-4 hónapja) már az új szokása, hogy este 10 körül felkel és addig nyafizik, míg át nem hozzuk magunk közé. Délután is már csak úgy akar elaludni, ha a karomban tartom egy kis ideig és utána be az ágyba. Eddig nem volt ilyen gond. Ebéd után és este is csak le kellett tennem és kijöttem a szobájából, szépen el is aludt. Sőt nem is akart ilyen korán átkéretőzni hozzánk.

Arra is gondoltam, hogy az ággyal lehet a baj. Ezért is írtam ki kérdést.

2013. márc. 27. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
15 honaposan.
2013. márc. 27. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom 5 hét múlva tölti a 3 évet. Rácsos ágyban alszik. Nagyon szereti. Igazából kb 8-9 hónapja szokta meg. Bölcsőben aludt 8 hós koráig. Aztán egy éves kora körül bekérezkedett a közénk a francia ágyra....Próbálomkészítgetni a váltásra...egyelőre nem sokeredménnyel. Ősztől szeretnék neki rendes ágyat...ezt végigéri.110cm magas, a kiságy meg 120cm hosszú.

Ja még annyit, hogy az öcsém iker gyerekei 5 éves korig használták a rácsoságyat, (Ők 5 évesen voltak ilyen magasak, mint az én lányom) de ők is szerették.

2013. márc. 27. 23:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek 1-2hónappal 2éves koruk után. A kiságy nagyobb méretű volt, bőven kényelmesen elfértek benne addig.
2013. márc. 28. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:

A fiam 2 éves kora előtt pár hónappal, mert jött a tesó.

A lányom 2 éves kora után pár hónappal, mert már nagyon kicsi volt neki a rácsos.

Mindketten leesésgátlós gyerekheverőt kaptak.

2013. márc. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!