Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor cseréltétek le gyermeket...

Mikor cseréltétek le gyermeketeknél a rácsos ágyat?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Milyen ágyra cseréltetek?
2013. márc. 27. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14 hónapos volt, amikor különszobába raktuk. Vettünk neki egy gyermekheverőt, ami körbe támlás, de le tud róla szállni. Azért cseréltem le, mert így éjszaka ha felkelt akkor át tudott jönni hozzánk.
2013. márc. 27. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
2,5 éves korában maga oldotta meg a kérdést. Szétverte az ágyat. Úgy álltak a rácsai, mint a skót duda sípjai.
2013. márc. 27. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:

18 hónaposan vettem ki a 2 rácsot. Pár hónappal korábban próbáltam, de a déli alvás akkor még katasztrófa volt.

A nagyszülőknél már kapott egy kis heverőt, pár nap múlva itthon is felrakjuk a rácsok helyett a leesésgátlót.

Amúgy kombi kiságyunk van, a leesésgátló asztalos munka függetlenül az ágytól, és most 19 hónapos a gyerek.

Így önállóbb a gyerek, nappal is sokszor játszik az ágyában, tud jönni-menni. Éjszaka nem jön ki, csukott ajtó mögött alszik.

2013. márc. 27. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Egy éves volt, amikor lecseréltük. Nem fért el kényelmesen a rácsos ágyban, folyton beverte valamijét, elakadt, rosszul aludt.
2013. márc. 27. 13:50
 5/15 anonim ***** válasza:
2,5 éves,most hétvégén tervezzük,hogy szétszedjük a rácsost(most lesz lomtalanítás),és egy 90x200-as matracot kap helyette,mert imád a földön aludni.
2013. márc. 27. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
14 hónaposan ,éjszaka ha megébredt nem tudtam vissza rakni,mert mire leraktam volna felkelt,de mellettünk édes deden aludt,rendes 90-200-ra ,még soha nem esett le,ha éjjel megébred oda bújok hozzá és két perc múlva alszik,nincs köztünk a rács.Mi mind a 3 gyerekünknek hamar lecseréltük a rácsos ágyat.
2013. márc. 27. 13:52
 7/15 anonim ***** válasza:

20 hónaposan.

Előbb akartuk már, úgy 16-18 hónaposan, csak anyagilag gyűjteni kellett még a nagy ágyikójára.

2013. márc. 27. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja, az lemaradt, hogy ilyet kapott:

[link]

90X200-as, leesésgátlóval

Nagyon szereti.

2013. márc. 27. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia,

én éppen ma vettem meg az új kiságyat, ami 160*70es méretű,leesésgátló-korlátos, gyönyörű színű (narancs)- a 33 hónapos, kicsit több,mint 2,5 éves picimnek.

Eddig is saját szobájában aludt, nálunk nem szokás az ágyban játszani (nem is volt kivehető éppen ezért a rácsos ágy rácsa vagy oldala)- azért kell lassan cserélni, mert a kicsi kb. 100 cm magas, a rácsos ágy pedig 120 cm-es.

Ősszel ovisok leszünk, akkor meg ugye már "nem menő", ha kisbabás dolgai vannak :) (ezt ő mondta)- szóval pelenka, rácsoságy és cumi is leselejtezésre kerül addig.

Nekem nem tetszenek a hosszabbítható gyerekágyak, mert szerintem egyáltalán nem egészséges a darabokból összerakott matrac, én sem szívesen aludnék rajta. Az pedig egy picit sokba kerül, ha 20 cm-enként új normális, egészséges matracot kell csináltatni (nem szivacs...)- összességében többe, mint ha a rácsos kiságy (120*60) után egy gyerekágy (160*70), majd egy normál ágy (pl. 90*200) jön.

Minden jót.

2013. márc. 27. 14:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Másfél évesen kapott egy ifjúsági ágyat, mert nem, is aludt a rácsos ágyban, nem is szerette.
2013. márc. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!