Elengednétek így a nagyszülőkhöz?
A volt férjem mondta, hogy elvinné a szüleihez a lányunkat.
4-7 napra, még nem tudja.
Amit tudni kell:
- 2,5 éves lesz a kicsi az esetleges utazás idején
- egy éve külön élünk, hetente max 2x jön, nehány órára
- elvinni nagyon ritkán szokta, akkor is 2-3 órára
- a nagyszülők több száz kilométerre laknak.
Még van időm átgondolni, én nem szeretném elengedni, de megígértem az apjának, hogy gondolkozom rajta.
Nektek mi a véleményetek?
én a férjemmel elengedném a fiamat több éjszakára a nagyszülőhöz, miattuk nem aggódnék csak magam miatt ;)
viszont így ahogy írod a körülményeket, 4-7 napra nem. 1-2 éjszakára még oké, ha az apja is ott van, de az 1 hetet soknak tartom elsőre úgy, hogy senkivel nincs napi kapcsolatban
A másik bajom meg éppen az, hogy soha nem voltam még ennyit külön a lányomtól. Talán nehány este volt csak, de reggel mindig ott voltam már. Meg egyszer voltunk esküvőn, akkor csak másnap délelőtt mentünk érte. Fogalmam sincs, én hogy viselném. :)
Egyébként mindig jó apának tartottam, maximálisan megbíztam benne. De mostanában érzem, hogy a dackorszakkal nem tud mit kezdeni. Ha a kicsi hisztizik, ő azonnal kiabál vele.
Ha őt kérdezném, biztosan azt mondaná az utolsó pillanatig, hogy megy. Aztán meggondolná magát.
Egyszer voltunk hárman is a nagyszülőknél a szétköltözés után, de az csúnya veszekedéssé fajult (a férjem új barátnője nem őrült, hogy hárman mentünk). Így ez nem megoldható.
Folyamatosan az motoszkál bennem, hogy jóformán nem is ismeri a gyereket már. Olyan sokszor van, hogy megkérdez teljesen alap dolgokat, amiket tudnia kellene. És ez rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!