Kisfiam most kezdte az elsőt, és máris rengeteg problémánk van. Nem vele, hanem az iskolával. Mi a tapasztalotok elsős anyukák?
érdekes...minden tanár elveti a cigányozást..bár nem értem..ők nem járnak kellnek mindennap az utcán,hogy mi a helyzet...
Amúgy az én unokatesóm osztályában is ez helyzet...bár ott a tanítónő próbálja kezelni a dolgokat...de annyi a cigány,hogy már lehetetlen...köpködnek,verik a másik gyereket,elveszik a cuccaikat, és mikor a tanítónő rájuk szól, a szülő fel van háborodva,hogy ezt hogy képzeli...(az a szülő aki nem is törődik azzal,hogy bent van e a gyerek az iskolában)
És ez már sok éve így megy...de pont az ilyen "jajj szegény kisebbséges" tanítók miatt,ez ellen nem tud semmit tenni a vezetőség...
Apukám középiskolai igazgató...de ők rögtön kiszórják azokat akikkel,magatartási vagy tanulmányi gond van...aki nem tud egy szinten teljesíteni az nem való oda..mert akkor valőszínűleg nem is akar tanulni...ak menjen dolgozni..
És mielőtt engem is leszúrnak...most adtam be a jelentkezésemet...pont oda...450 ponttal..és az életbe nem leszek ilyen,aki így törődik a gyerekkel...és nem fog megváltozni a véleményem...hogy a cigányokat így kell kezelni ahogyan ma teszik és elfogadhatónak találni a viselkedésüket és rájuk hagyni,hogy csináld csak...
A felháborodott tanítónéninek csak annyit mondanék,h nem általában lettek támadva a pedagógusok,hanem kifejezetten EGY tanítónő.Mások éppen a pozitív példákat hozták fel.Ha a kedves válaszoló valóban ennyire elhivatott,akkor inkább neki is azon kéne munkálkodni,h az alkalmatlan kollégákat kirostálják,h a pedagógusi pálya becsülete megnőjön.
A másik témával kapcsolatban ami ugye nem létező probléma,csak annyit,h az oviban több alkalommal azért sikerült visszaszereznem a gyerekeim kabátját,ágyneműjét,mert kimoshatatlanul benne volt a nevük,ami nincs több az oviban.Az ágyneműt pedig én varrtam,és egyedi a díszítése,mégis hazavitték,és a sajátjukként hozták vissza...Ha valami eltűnik,akkor az óvónénikkel együtt átnézzük az összes polcot,hátha máshoz keveredett,nem hiszem,h ez személyiségi jogokba ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!