Szeretném a fiamat focira járatni és akadt egy problémánk (lent. )?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy beírattam az egyik foci klubba és ott szólt az edző, hogy fiam még azt se tudja milyen lábas. (Egy kicsit égtem.)9 éves volt gondja a kézdominanciájával is végül a szakember beállította jobbkézre ezzel nincs is probléma. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen módszerekkel (lehetőleg játékosan, hogy rá ne jöjjön hogy mit akarok.) kideríteni, hogy milyen lábdominanciája? A másik kérdésem az, hogy ugye nem korai járatni a gyermekemet, mert férjem azt mondja, hogy jobb hamarabb elkezdeni, mert akkor fejlődik. Igaz ez?2011. máj. 23. 20:50
1/3 anonim válasza:
Heló! Igen, jobb minnél korábban elkezdeni, és hülyén hangzik, de a 9 nem számít túl fiatalnak, vannak, akik 5-6-7 évesen kezdik el, de még így is jó. A lábdominanciája:
Ha gurítod felé a labdát hogy rúgjon bele egy erőset, akkor nézd meg, hogy csak random rúg, vagy valamelyikkel, koncentráltan.
Annyi tipp még, hogy nagyon sokat nem kell babusgatni, mert a focis közösség - idővel - eléggé durvává alakul, ezért jobb, ha bele van nevelve, hogy mindenképp ő az elsőszámú, és erre törekedjen.
2/3 anonim 

válasza:

állj a háta mögé de úgy,hogy lehetőleg ne vegyen észre és lökd meg.elvileg az a lába amivel előrelép,hogy megtartsa magát a dominánsabb,legalábbis nekem még így oldotta meg edzőm kiskoromba és működött.
3/3 anonim 

válasza:

Miért kell a focit erőltetni, sokkal normálisabb sportok is vannak, ráadásul úgy tűnik, ez nem neki való.
Járjon inkább úszni.
Sosem értettem miért mindig a foci, a foci, a foci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!