Nagy baj lenne ha a 4.5 éves lányomnak négyszer adnék lázcsillapítot?
Figyelt kérdés
A dobozon az van hogy 3-szor lehet 7,5 ml adni ma ezt megkapta most megint lázas és most kapná a negyediket.Nurofen szuszpenzió.2013. márc. 24. 21:54
11/12 anonim válasza:
Amit írtál kúp az nagyon jó!Én is azt szoktam adni,váltva a Mexalen kúppal,ha szükség van rá.Hogy telt az éjszaka?
12/12 anonim válasza:
Remélem már jobban van a lányod.
Találtam egy egész jó leírást a lázcsillapítókról, ebben az is benne van, hogy a két külön hatóanyagú gyógyszert szükség esetén lehet felváltva adni (annak írom, aki szerint ezt nem szabad), nekem is így ajánlotta a doki.
Bár mindegy is, a lényeg, hogy ez egy jó összefoglaló táblázat, hátha valakinek még szüksége lesz rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!