Mivel oldod fel a lerakódott váladékot?
Kisfiam 3 éves és napok óta nem akar neki megindulni a váladék az orrából vagyis az arcüregéből!Nagyon szortyog,hallani,hogy tele van,orrból beszél,nem bír csak a száján venni levegőt de hiába szívom orszívóval nem jön neki semmi!
Próbáltam már felmelegített sóval az arcát melegíteni de nem állja meg,ugyanígy a kamillával való gőzölögtetés is..a csillagos eget is leígérem neki akkor sem hajlandó a gőz fölé hajolni!
Légyszíves adjatok valami tanácsot,házi praktikát amivel feloldhatnám neki a váladékot amit egy 3 éves el is tűr!
Sókamra nincs a közelünkbe,lámpám nincs.
A dokival szoktam feliratni ilyen kevert orrcseppet, nagyon jó, mondjuk a lányom is utálja, de azért némi rimánkodás után engedi, az nagyon jól feloldja...jó lenne ha nagyonnagyon sokat inna, meg a kádba öntök forralt vizet, és bemegyünk játszani, amíg a forró víz párolog...majd kiszívom...
Én elég gyakran adok neki ACC-t is, ha 2 nap már nem jön ki érdemleges cucc.
1zacsi 100mg-ost kétfelé osztok, és egyik felét reggel, másikat du.-i alvás után kapja meg, és ezt 2-3 nap szoktam adni...
De van ám olyan is, hogy csak Te érzed hogy szörcsög, és nem az arcüregben van, hanem a garaton...és ez a dokink szerint nem vész, csak nekünk idegesítő...
Én azt figyeltem meg, ha kap köptetőt a fiam (Prospan), akkor kb. 10 perc múlva az orrából is oldódik a sűrű orrváladék. Brutál mennyiségeket tudok ilyenkor kiszívni belőle.
Nem lehet, hogy az orrmandulája van megduzzadva? - annak is hasonló tünetei vannak, mint amiket leírtál.
Biztos,hogy az arcüregében van és nem a garaton!
ACC-t is próbáltuk doki tanácsára,sajna semmi!
Veszek ma Prospan hátha beválik meg íratok ilyen kevert orcseppet ha nem akkor Sinupretet....most akkor mindent kipróbálok amit írtatok!
Januárban voltunk fül-orr gégészeten,semmi baja a mandulájának(állítólag de sajna alvás közben is nagyon szuszog,hortyog félek mütét lesz ennek a vége)
Most éjszaka még egy félbevágott hagymát is betettem a szobájába mert itt olvastam,hogy az is nagyon jó...hát semmi változás nem történt!
Köszönöm a válaszaitokat!
:-DDD
jaj, szegény gyerek...
Remélem vmelyikünk praktikája beválik...
De azért ne egyszerre próbáld ki őket...
Majd írj, hogy mi vált be..
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!