Nem bírom felköhögni a lerakódott váladékot, mit csináljak, mit használhatok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:42
1/6 anonim válasza:
Nekem egy régi házipraktikám van. Főleg este jó alkalmazni. Mellkasra egy ruhazsebkendőt, amit előtte bekentél disznózsírral!!! Kissé gusztustalan, meg hát ugye körbetekerni magad lepedővel vagy nagy kendővel, nehogy összekenj valamit, de nekem gyerekkorom óta csak ezt válik be! Én is nagyon rosszul voltam a 10.héten, gyógyszert ugye nem lehetett szedni, de ez segített! Próbáld csak ki! Remélem használni fog.
2/6 anonim válasza:
Szopogatós torokfertőtlenítőt lehet használni.
Strepsils a neve azt hiszem.
3/6 A kérdező kommentje:
Első: köszönöm, majd veszek (nincs itthon zsír) és kipróbálom ezt is.
Második: nem fáj a torkom, de egyébként a strepsilst nem lehet terhesen, én tantum verdet szoktam használni, azt ajánlom mindenkinek, használ ha fáj a torkotok.
Most ittam hagymateát karamellizált cukorral, remélem segít. Egész finom volt.
2009. jún. 11. 10:12
4/6 anonim válasza:
Lándzsás ütifű szirup, elég borzasztó íze van, de nekem segített, amikor terhes voltam.
5/6 anonim válasza:
Nekem is a lándzsás útifű jutott eszembe, csak nem mertem írni, mert nem voltam benne biztos, hogy terhesen is lehet inni. Nekem gyerekkorom óta az vált be a legjobban, és én imádom az ízét. Olyan gyógynövény íze van, szerintem próbáld ki. Száraz és hurutos köhögésre is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!