Intim mosakodót használhatok?
5 hetes kismama vagyok.A kérdésem csak annyi lenne, hogy zuhanyzás közben használhatok e intim mosakodót szerintetek, vagy csak simán vízzel tisztálkodjak?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Én használtam, megelőzi a fertőzéseket.
Persze erről is megoszlanak a vélemények, van, aki a sima vizet javasolja ilyenkor.
Egy biztos ártani nem árt, de csak külsőleg szabad, intim zuhanyt tilos alkalmazni terhesség idején még akkor is ha doki mond ilyen butaságot (sajnos hallottam a saját dokim szájából, hogy használhatok intim zuhanyt, azt hittem lefordulok a székről-nagyon rosszul választottam dokit sajna!)
Boldog babavárást!
9 hós kifiú anyukája, védőnő
Szia.A 30 het korul elkaptam valamit es a gyogyszeresztol kerdeztem hasznalhatok-e valamit o csak az intim mosakodot ajanlotta se kremet se semmit csak azt.Viszont terhesseg utan nem hasznaltam mert nem voltam otthon eszembe se jutott hasznalni majd 4 honap utan mikor ujra hazajottem elkezdtem hasznalni.a masodik hasznalat utan szornyu viszketes tort ram,elmentem a dokimhoz aki kozolte velem hogy az intim mosakodo megvaltoztatta a huvely floramat ugyhogy felejtsem el ne hasznaljam.El is mult a viszketes.
Bocsi az offert.
Kismamaként is nyugodtan lehet Intim habot használni - sőt!
A terhesség alatt nagyobb az esély a fertőzésekre!
Tusolásnál intim habbal mosd meg az intim testrészedet, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel!
Szappan, tusfürdő, forró víz TILOS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!