Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudom kiszívni az...

Hogyan tudom kiszívni az orrából a nagyon letapadt váladékot?

Figyelt kérdés
1,5 éves kislányom nem beteg, nem taknyos, nincs semmi baja, de mégis szörcsög. Van valami az orrában, amit egyszerűen nem tudok eltávolítani. Ha ébren van még annyira nem gáz, de ha lefekszik aludni, szinte horkol, nem kap levegőt, annyira sajnálom. Befújtam Sterimarral, utána szívtam, de semmi. Gőzöltünk kamillával, utána szívtam, de semmi.
2012. aug. 30. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Sós vízzel gőzölni próbáltad már? vagy esetleg melegítsd a fülét, az elindítja a váladékot, hátha van valami, ami kitolná azt, ami letapadt.
2012. aug. 30. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nasivin gyerekeknek változatát ajánlották anno nekünk a fül-orr gégészeten egy durván tapadós takonykórnál és be is vált.
2012. aug. 30. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
nálunk a salvus vizes orrspray vált be
2012. aug. 30. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A fiamnál ugyanez van napok óta. Hiába szívom, fújom bármivel is, semmi nem jön ki.

Nekem még azt javasolták, hogy párologtassak, mert valószínű nagyon száraz a levegő és attól is szörcsöghet. Amikor alszik, olyan, mintha horkolna izomból.

Ma a déli alvás előtt pancsolt egy nagyot a kádban és most nem szörcsög. Úgyhogy valószínű, ez lesz a dolog nyitja, párásítani kell.

2012. aug. 30. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem oldja az orrcsepp, érdemes lenne megnézetnetek fül-orr-gégésszel, mert lehet, hogy nincs letapadva semmi, az orrmandulájával van gond, amiatt is horkolhat. Egy ismerős kisfiúnak emiatt műtötték ki.
2012. aug. 30. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Sós vizet meg fogom próbálni + salvus orrsprayt. Meg a fürdővizébe fogok rakni teafaolajat. Ha egyik sem jó, akkor hétfőn viszem a fül-orr-gégészetre, erre is gondoltam, hogy oda el kéne vinni. Remélem nem a mandulája, mert olyan pici még ő ehhez... :((

Egyébként gőzölés, fürdés, orrszívás után is szörcsög tovább.

2012. aug. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!