Nagycsoportosok szülei, nálatok jellemző, hogy mennek az au.31ig 6 évesek szept. Től iskolába ahogy ezt most erőltetik "odafentről"?
De igen, azért vannak /lesznek többen mert kötelező vinni a 3 éveseket akiket eddig nem volt kötelező sokan otthon maradtak (meg mondták is hogy maradjanak otthon) ha anyuka a kisebbel otthon volt pl.
Mivel nem lesz több csoport (nincs rá HELY, óvónők és dadusok) ezért a meglévő csoportokat variálják át nem csak a vegyes csoportnál hanem a sima kiscsoportnál középsőnél nagycsoportnál is. Ezt nem én mondom hanem az óvodavezetők mondták (dehát logikus is) a nagyobb gyerekem csoportjában is eddig csak 5 évesek voltak most 4 évesek is lesznek és ez sima középső. Szóval úgy osztogatják a gyerekeket hogy mindenhova jusson pár fővel több.
Ez a "fújás egymásra" meg teljes hülyeség mivel egy épeszű ember tudja hogy NEM a szülő hozta a törvényt akinek 6 éves gyereke van mondjuk meg nem is az akinek 3 éves, tehát ezért "fújni" egymásra maximum gyenge értelmi képességűek esetében lehetséges...Akik nem látnak tovább az orruknál.
Én sem azért írtam ki a kérdést hogy szégyellje magát aki nem küldi iskolába mert én se küldeném a gyerekemet ha úgy látnám jónak.
A fiam csoportjában öt olyan gyerek van, akit ez érint, ők mind mennek ősszel iskolába. Mondjuk ott a többség tavaszi, nem nyári gyerek, a tavasziaknál meg szerintem ez nem annyira mérvadó, simán hatévesek, mire mennek. Én legalább is így emlékszem vissza a saját iskolábamenetelemre is, én is tavaszi vagyok, mentem is hatévesen suliba, ez akkor nem volt senkinek sem fura :)
A fiamat nem érinti ez most, mert ő őszi, szóval majdnem hét lesz már, mire megy. Na, ő meg ki van akadva, hogy az xy "bezzeg mehet iskolába", ő meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!