Az utóbbi két-három napban a kutyám ahogy jár-kel a háznál vagy az utcán, meg amikor játszunk égnek mered a farka, eddig ez nem volt jellemző, inkább csak csóvált vele és lógott neki. Ez valamit kifejez nála?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 19:01
1/8 Akiteki válasza:
Biztos tüzel valaki a környéken és most mutogatja, milyen nagyfiú.
Feltéve, hogy kan a kutyád.
Ha szuka, akkor ő fog tüzelni.
Szerintem.
2/8 A kérdező kommentje:
ivartalan szuka ,szal egyik sem :)
2010. jún. 11. 19:09
3/8 aulac válasza:
A felemelt farok a magabiztosság jele a kutyáknál.
Így jelzi, hogy valaki, vagy valami felett állónak hiszi magát. Mivel nem részletezted a dolgokat ezért csak tipp.
4/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban mit részletezzek, már úgy gondolod, hogy pontosan mikor is emeli fel?
2010. jún. 11. 19:19
5/8 anonim válasza:
Még párszor nem kérdezed ezt meg? Az én kutyám egyik szőrszála meg fordítva áll ahogy eddig. Na ez vajon mit jelent?
6/8 Akiteki válasza:
Hát akkor ennek jól mellétrafáltam:))
Új kutya a környéken? Lehet hogy neki játssza, hogy ő a főnök.
7/8 anonim válasza:
a feltartott farok a dominancia jele....
ennyi.
8/8 anonim válasza:
A falkavezér, az alfa az aki felfelé tartott farokkal jár-kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!