Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, hogy egy anya...

Normális az, hogy egy anya inkább a barátnőjével szeretne lenni mint sem a gyerekével?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos unokatesóm és az anyja (aki 25 éves) inkább a barátnőjével van mint sem a gyerekével! Inkább odaadja nekem a kisbabát , hogy vigyázzak rá Én. . . Anya az ilyen?

2013. márc. 22. 16:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kezdem belátni , hogy csak én kaptam fel a vizet! :)) köszönöm mindenkinek :)
2013. márc. 22. 16:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A héten kb. 165 órát van a gyerekével, és 3-mat a barátnőjével... Akkor kivel is van "szívesebben?"

Igen, képzeld, anya az olyan is, aki néha ki szeretne kapcsolódni.

2013. márc. 22. 16:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Hozzátenném , hogy 2 gyereke van :)
2013. márc. 22. 16:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én sógornőm inkább más gyerekével foglalkozik, mint a sajátjával. 4 éves kislány, az ideje 90%-át a nagyanyjánál tölti. Idén kezdte az óvodát, de az óvónők folyton panaszkodnak a nagymamának, hogy a kedves anyukával nem lehet kommunikálni, ha vinni kell valamit, csak az ő gyereke nem visz. Múltkor úgy volt, hogy nem viszi oviba, de reggelre meggondolta magát, mert neki hirtelen nagyon fontos dolga akadt (pasizik). Az óvónők mondták, hogy oké, de délben menjen érte, mert nem rendeltek neki ebédet. A drága anyuka 15-kor állított be....

Van egy pasija, akinek van egy 1,5-2 éves fia. Pár napja hamarabb kellett menni a lányáért az oviba, mert értekezlet volt és meg volt sértve, hogy senki nem ért rá elmenni az ő lányáért, mert neki mennie kell pasija fiáért és ő még aludni akart előtte... Na hát nálam ezek teljesen kiverik a biztosítékot! Ha rokonom lenne már régen felképeltem volna!

Te ismered nagynénédet (?), de ha ezt a heti egy alkalmat leszámítva törődik a gyerekével az még nem olyan nagy tragédia. Nem szép dolog, hogy úgy viselkedik, mint egy útszéli, de ha otthon normális, akkor égesse magát, csak a gyerekével törődjön!:) Szerintem...:)

2013. márc. 22. 16:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát amit most leírtál az itt is ugyan úgy igaz! Folyton pasizik miközben neki van egy élettársa!(az én nagybátyám). . . Borzalmas! Komolyan , néha én is adnék neki egy-kettő pofont!
2013. márc. 22. 16:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked is sok összejött és rosszkor kaptad a picit. Ismerem ezt az érzést. Az én nővérem, nem heti egyszer, de heti négy-öt napot hagyta rám, ill. apura és rám a gyerekét. Volt, hogy gondolt egyet és leruccant három napra a Balatonra, mert ez a pihenés neki járt. Én meg tizenkettes műszak után átvettem aputól otthon a lázas unokaöcsit. Megbetegedett, de nem lehetett elérni a nővérem. Mi azt sem tudtuk, hogy melyik orvoshoz tartozik, nem hagyott taj kártyát, se semmilyen gyógyszert baj esetére. Amikor nagy nehezen elértük, foghegyről csak odapökte, hogy vigyük orvoshoz(?!). Azt hiszem, ő jogosan verte nálam ki a biztosítékot. Évekkel később amikor már a saját gyerekeim is voltak, ő lett a leghangosabb, legszigorúbb kritikusom. ;)
2013. márc. 22. 16:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy 2,5 éves picim! És egészen kicsi kora óta hetente egyszer a szüleimre hagytam, míg pl. elmentünk bevásárolni, sőt, volt olyan is, hogy elmentünk néha néha vacsizni is a párommal! És ez nem azt jelentette, és jelenti a mai napig, hogy én rossz anya lennék, hanem 1. szükségem van arra a pár óra "kikapcsolódásra", mert soha nem gondoltam volna, hogy pl. egy bevásárlás alatt fel tudok így töltődni! 2. szerintem szüksége van egy anyának is arra, hogy pár órát kettesben töltsön a párjával! Körülöttem sajnos nagyon sok kapcsolat tönkre ment, és pont a gyerek születése után! Mert az anya, a nő, hirtelen elfelejtett a férjéről gondoskodni, szeretni, stb...! Végül 3. én mindig is úgy gondoltam, hogy a gyereknek arra a pár órára jobb otthon pl. a nagyszülőknél játszani, mint hogy velem, velünk a boltot koptatni, vagy esetleg az étteremben ücsörögni, és várni a kajára! Hozzá teszem, a mai napig, ha pl. elmegyünk vacsizni, és otthon marad a pici, akkor viszünk neki haza az étteremből kaját! Így is érzi, hogy nem feledkezünk meg róla! Sokszor elnézem, hogy a szülők küzdenek a bevásárló központokban a gyerekkel, mert össze vissza futkározik a gyerek! Én ezért is szívesebben hagyom otthon ilyenkor! Ja, és van úgy is, hogy pl. beülök barátnőmmel egy kávézóba kávézni, és igen, olyankor is otthon hagyom a picit! Vagy nagyszülőkre, vagy a páromra! DE a hét össze többi napján és órájában, éjjel nappal oda adó anyuka vagyok, aki csak a gyerekéért él! De egy anyának is kell a feltöltődés! De ha téged ez zavar, akkor miért nem mondasz nemet a vigyázásra!???
2013. márc. 22. 19:08
 18/24 A kérdező kommentje:
Szóval ez teljesen normális . . . Köszi a válaszokat!
2013. márc. 22. 21:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez azért teljesen normális viselkedés, feltéve ha megkérdezi, hogy ráérsz-e vigyázni rá, nem automatize lepasszolja; vagy lehet, hogy már megszokta és természetesnek veszi. Ha esetleg vizsgád van, vagy bármi egyéb, nyugodtan visszautasíthatod a kérését. Nekem (de szerintem Neked is) az szúrja inkább a szemem, hogy élettársa mellett összevissza pasizik, inkább ezt a fajta kérdést írtam volna ki.
2013. márc. 22. 21:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó komizó! Szerintem te belelátsz az én helyzetembe, ezt szépen megláttad :)
2013. márc. 22. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!