Normális az, hogy egy anya inkább a barátnőjével szeretne lenni mint sem a gyerekével?
A héten kb. 165 órát van a gyerekével, és 3-mat a barátnőjével... Akkor kivel is van "szívesebben?"
Igen, képzeld, anya az olyan is, aki néha ki szeretne kapcsolódni.
Az én sógornőm inkább más gyerekével foglalkozik, mint a sajátjával. 4 éves kislány, az ideje 90%-át a nagyanyjánál tölti. Idén kezdte az óvodát, de az óvónők folyton panaszkodnak a nagymamának, hogy a kedves anyukával nem lehet kommunikálni, ha vinni kell valamit, csak az ő gyereke nem visz. Múltkor úgy volt, hogy nem viszi oviba, de reggelre meggondolta magát, mert neki hirtelen nagyon fontos dolga akadt (pasizik). Az óvónők mondták, hogy oké, de délben menjen érte, mert nem rendeltek neki ebédet. A drága anyuka 15-kor állított be....
Van egy pasija, akinek van egy 1,5-2 éves fia. Pár napja hamarabb kellett menni a lányáért az oviba, mert értekezlet volt és meg volt sértve, hogy senki nem ért rá elmenni az ő lányáért, mert neki mennie kell pasija fiáért és ő még aludni akart előtte... Na hát nálam ezek teljesen kiverik a biztosítékot! Ha rokonom lenne már régen felképeltem volna!
Te ismered nagynénédet (?), de ha ezt a heti egy alkalmat leszámítva törődik a gyerekével az még nem olyan nagy tragédia. Nem szép dolog, hogy úgy viselkedik, mint egy útszéli, de ha otthon normális, akkor égesse magát, csak a gyerekével törődjön!:) Szerintem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!