Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy szezonban mennyi cipője...

Egy szezonban mennyi cipője van a gyereknek?

Figyelt kérdés

Télen kezdett el járni a kislányom. Így ezt az időszakot kihúztuk 1 pár cipővel, mert hát nem játszott kint, sétálástól pedig nem ment tönkre.

Most készülök venni neki tavaszi-nyári cipőt, de nem tudom eldönteni milyen fazont? Sportcipőt? Szandál cipőt? Vászon cipőt?

Mert ha kinnt játszik egész nap, esik-kel,akkor nem lesz szép cipője amibe mehetünk sétálni, orvoshoz, stb.

Ti hogy oldottátok meg?

2013. márc. 18. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát amit most veszel, az nem lesz jó ősszel :)

örülj neki, ha nyárig kitart így eszedbe se jusson szandált venni!

én most veszek egy sport cipőt motorozáshoz, kertben játszáshoz meg egy félcipőt. nyáron kap majd még egy sport cipőt mert addigra ennek vége lesz a motorozás-biciklizés miatt, egy szandált és egy papucsot.

ősszel meg ismét kap majd egy félcipőt meg egy sport cipőt, bár a sportcipő még kérdéses lesz, mert a nyári ki szokott bírni fél évet, mivel akkor inkább a szandált hordja. plusz majd még akkor kap cipőt ha szezon közepén kinövi. télen egy bakit és egy hótaposót kap csak, plusz oviba egy szandált.

mikor 1 évesen megvettem neki az első lépés cipőt, márciusban, akkor 21es kellett. ősszel már 23as cipőt hordott, télen meg 24es bakancsot.

ilyenkor még iszonyú tempóba nő a lába, csak akkor vegyél neki cipőt míg ilyen kicsi mikor kell. se felesleges ne legyen, se előre megvett :)

2013. márc. 18. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
4 éves fiamnak szezononként van egy kinti cipője és egy benti ovis szandálja. Ez utóbbit addig hordja, míg ki nem tapossa vagy ki nem növi. Van, hogy havonta cseréljük, van, hogy két hónapot is kibír. Hétvégente hazahozzuk, s itthon is az van rajta. Idén télen viszont 3 kinti cipőt nyűtt el, mert az oviban kilyukadt az orra a motorozástól. Egyébként minőségi cipők, szandik, s nem áznak be, s nem látszik rajta, hogy éjjel-nappal az van rajta.
2013. márc. 18. 13:26
 13/13 TKI Ibolya ***** válasza:
33%
3 gyerekem van és mind a három szezononként EGY pár cipőt kap.Nem értem minek több és nem is tudnék többet megvásárolni.
2013. márc. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!