Szerintetek elég egy pár cipő egy szezonban egy másfél éves gyereknek?
egy cipő? inkább úgy fogalmaznék, h egy kulturált, ami mindig tiszta elmenős, kell valami dagonyázós, a kertbe, esetleg motorozáshoz, mert ugye ahhoz se az újat adod rá....tanácsom, h nézz körül a használtak között, vannak olyanok, amiket 3szor hordtak és eladják, mert kinőtték őket....ettől nem lesz baja a lábának...de van aki a cimkés cipőjét adja el
ja ezen kívül kell még gumicsizma, szandál, én még akarok egy vászoncipőt....strandra kell papucs, v gumiszandál
az anyósodnak hány cipője van?
szerintem keresgélj, vannak jók......egy cipő nem cipő
Én is kettőt vettem a fiamnak épp azért amiket írtál.Mi is kinn rohanunk, bokron, vizen fűben..a kutyával..és hát..azért ha elakarom vinni vhova..mondjuk dokihoz..stb akkor ne azt az agyon nyúzott cipőt kelljen rá adnom a szép ruhához..
De persze mindneki maga dönti el.Én vennék a helyedben..anyósnak lehet igaza van de a gyerek nem az ő gyereke..véleményt mondhat de nem vagy köteles mindig azt csinálni amit ő mond..
ez nem is a cipőről szól, bizonyos anyósok csak úgy ellenkezni akarnak. ha megtehetitek vegyetek annyit amennyinek szükségét érzed....gyorsan kinövi ezért is mondta, h szerintem érdemes olcsóbb alighasznált márkás...amúgy meg ha semmi nem jó neki,a akkor meg ne érdekeljen....
mi ha kimegyünk az udvarra a fiam a legnagyobb sárba sétál bele, megtalálja....ha 2 óra múlva el kell mennünk,akkor meg örülök h összenyalábolom, nem h cipőt takarítanék....
ha a férjed is így gondolja én szemléltetném, mondjuk közös program előtt mondanám h adja rá a gyerkőcre a cipőt....ja h koszos, óóóóó, persze mert a kertben voltunk és nem volt idő kitisztítani....ő fogja szorgalmazni az elmenős cipőt!!!
14.42esnek mondanám, hogy már nekem is eszembe jutott, hogy majd sárosan ültetem be az autóba, kíváncsi vagyok mit fog szólni.:-)
Anyósom kimondottan most a pénz miatt mondta, ő meg összevásárol mindenféle ócska kínai cipőket magának aztán csodálkozik, hogy nem kényelmes, két perc alatt tönkre megy és büdös..
Valószinűleg veszünk még egyet elmenősnek. Most már kezd világossá válni, hogy nem én herdálom el a pénzt, más gyerekének is kell a két cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!