Szerintetek jó az alábbi cipő első utcai cipőnek? Még most kezd járni,1 éves.
szerintem ne sétáltasd kint még, csak ha stabilan jár már a lakásban. a lakáson belül nem kell cipő, még szandi se, elég egy vastag zokni, vagy duplazokni, a külső lehet olyan csúszásgátlós.
Állítólag a harántemelő azért nem jó, mert később a lúdtalp kialakulásának nagyobb a veszélye, ugyanis a harántemelő miatt ez az izomzat elustul, nem úgy fejlődik, ahogy kell...hozzáteszem, hogy abszolut nem értek hozzá, ezt hallottam. Viszont jobbak azok a cipők, amiknek magasabb hátul, tartja a bokát.
szóval így nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb, ráadásul én azt tapasztaltam a siesta cipőknél, hogy a többi gyerekcipőkhöz képest igen kemény talpú.
most kaptam egy szórólapot, a www.salusgyogypont.hu oldalon vannak viszonylag elfogadható áron cipők, illetve én elsőnek elefantent vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!