Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig fog tartani? A majdnem...

Meddig fog tartani? A majdnem 2 éves kislányom 1 hete jött ki a kórházból,2 éjszakát aludt bent egyedül, nem maradhattam bent vele a látogatási tilalom miatt és nem is látogathattuk abban a két napban.

Figyelt kérdés
Azóta nem tudom egyedül hagyni egy percre sem, mert teljesen megrémül, hogy ott hagyom megint, aludni sem mer, nehogy eltűnjek. Egész nap az ölemben akar lenni. Annyira rossz anyának tartom magam, hogy ott hagytam a kórházban, de nem volt más választásom! Mikorra nyugszik meg?
2013. márc. 16. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, de ha minden ok volt nem értem miért vették fel. Szerencsére, hogy nem volt gond. De legalább tudod, hogy legközelebb mit csinálj. Gondolom első gyermeked lehet.
2013. márc. 22. 12:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért vették fel az osztályra, mert az esés után elveszítette az eszméletét. Ilyenkor 24 órás megfigyelésre bent kell tartani. Azért volt bent 2 napot, mert este vittük be, hivatalosan este 9-kor kezdődött el a 24 óra, másnap este 9-kor meg már nem hozhattuk haza. A belinkelt kérdésben is leírták, hogy Tatabányán nagyon szigorúan veszik a látogatási tilalmat.
2013. márc. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!