Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig fog tartani? A majdnem...

Meddig fog tartani? A majdnem 2 éves kislányom 1 hete jött ki a kórházból,2 éjszakát aludt bent egyedül, nem maradhattam bent vele a látogatási tilalom miatt és nem is látogathattuk abban a két napban.

Figyelt kérdés
Azóta nem tudom egyedül hagyni egy percre sem, mert teljesen megrémül, hogy ott hagyom megint, aludni sem mer, nehogy eltűnjek. Egész nap az ölemben akar lenni. Annyira rossz anyának tartom magam, hogy ott hagytam a kórházban, de nem volt más választásom! Mikorra nyugszik meg?
2013. márc. 16. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A mikort nehéz megmondani, de szerintem most nincs más dolgod, mint szeretni nagyon, és türelemmel kivárni. Közben mindig mond el nyugodt hangon neki az igazat, hogy ott kellett maradnia, hogy meggyógyítsák, de Te nagyon szereted és vigyázol rá, és itt vagy mindig. Nem baj, ha nem érti, de a nyugodtság rá is át fog ragadni. Neked is meg kell hozzá nyugodni, és elhinni, hogy jót tettél, hiszen sajnos nem volt más választás, ilyen esetben a jobbik rosszat kell választani és az egészséget kell fontosabbnak tartani. Kitartás!
2013. márc. 16. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom és borzasztó nehéz lehet! Biztosan hatalmas trauma volt ez a gyermekednek és sok időbe telik még visszanyered a bizalmát. Magadat ne hibáztasd, de felháborító, hogy nem lehettél vele, ilyet egyetlen kórház sem tilthat meg, látogatási tilalom alatt sem, erre törvények kötelezik őket. Olvastam erről korábban egy cikket, ha megtalálom, belinkelem Neked. Kitartás,és nem vagy rossz anya!!
2013. márc. 17. 00:34
 3/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok, megtaláltam az említett cikket:

[link]

2013. márc. 17. 00:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem hagytam ott megmondtam az osztályon lévő orvosnak, hogy nem akarom egyedül hagyni és kész. Azért egy két évesnek kell az anyukája. Miért voltatok kórházban? Mond meg neki hogy mennyire szereted és ölelgesd puszild annyiszor amennyiszer tudod és legyél ott vel.

Azért ez szégyen, hogy két éves gyerek mellett nem lehet ott az egyik szülője.

Én terhesen széken aludtam mert nem volt ágy amire én aludhattam volna.

Nem téged akartalak megbántani kérdező csak felháborít, hogy haza küldtek a gyereked mellől. Melyik kórházban voltatok?

2013. márc. 17. 08:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Leesett az ágyról, elveszítette az eszméletét, azért vittük be. Teljesen tünetmentes volt, nem volt életveszélyben, ezért nem maradhattam bent vele. A tatabányai kórházban voltunk. Akkor maradhattam volna, ha be vagyok oltva influenza ellen, és ezt igazolni is tudom. Nem értem az egészet, mert ha be lettem volna oltva, akkor is tudom hordozni a vírust. Azt hozzáteszem, hogy elkapta az influenzát a kórházban, sőt egy hasmenős hányós vírust is. Lehet, hogy még ez a betegség is rátetőz erre a szorongására.
2013. márc. 17. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Pont, mintha a bölcsikezdős kisfiamról írtál volna... :( Szeretgesd sokat, játssz vele nagyon sokat!! Tudatosítani kell benne, hogy biztonságban van.

Max. 1-2 hét alatt lezajlik.

2013. márc. 17. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Hát Tatabánya? Én is odavalósi vagyok, menekülök is a kórháztól messzire. Egyszer elcsíptem egy anyuka telefonját, aki jött ki az orvostól (gyerek uh), sírva hívta a férjét. Az volt a baj, hogy fájt a gyerek hasa, de nem csináltak neki ultrahangot, mert "nincs időpontja és nincs hely". Csak akkor csinálták volna meg, ha egy napra az anyja nélkül befektetik a kislányt. Az anyuka hozta is el a gyerekét, mentek fel a Heim Pálba. Szánalmas ez a kórház és embertelen.
2013. márc. 21. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki nem engedte a gyerekét egyedül hagyni. Simán elmondtam volna, ha nincs életveszélyben akkor saját felelősségemre elviszem a gyereket és másik helyre vittem volna ha indokolt lett volna a kórházi ellátás. 2 éves gyerek mellé kell az anya ennyi.

De akkor miért vették föl, ha tünet mentes volt?

2013. márc. 21. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ez is Tatabánya. Eszméletlen akkor hogy mi van ott! :-( Remélem már rendeződik nálatok a dolog, vagy javult!! Kitartás, és szeretgesd sokat!

2013. márc. 21. 15:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon bánom már, hogy nem vittem másik kórházba. Csak sajnos ha tényleg gond lett volna, akkor amíg elérek egy másik kórházba, az az életébe került volna (koponyatörés, bevérzés, vérrög). Szóval, mérlegeltünk a férjemmel. Azért nem vagyok még megnyugodva, mert a kicsikémet influenzásan hoztam haza a kórházból. Akkor minek a karantén? Hozzáteszem, hogy amíg vizsgálták, röntgenezték, addig végig az osztályon voltunk a férjemmel együtt, majd elaltattam, a férjem behozta a szobába a ruhákat, és utána zavartak ki. Azt gondolták az ott dolgozók, hogy abban a közel 4 órában nem vettünk levegőt? Annyi idő alatt az egész kórházat megfertőztem volna, ha beteg vagyok.
2013. márc. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!