Az óvónő megjegyezte, hogy láttja megszültem és annyit tud nekem javasolni, hogy vagy vegyem ki az oviból a 3 éves fiamat, vagy pedig ezentúl délben legyek kedves érte menni, elvárhatja ezt?
Egész nap maradhat a fiad, aludhat ott, ha tetszik ez az óvónőnek, ha nem. Ahogy neked kényelmes, és ahogy a gyerekednek jó, úgy csináld.
És azért nézz körül, hátha találsz másik oviban kedvesebb óvónénit, aki szívesen látja a kisfiadat egész napra is akár.
Nekem is mondott ilyet az óvónő , 5 hete születem , és akkor ! Szerintem csak azért , mert akkor egy gyerekkel kevesebb lenne . Én megmondtam neki , a szemébe , hogy felejtse el , meg hogy ki ő , hogy megmondja nekem , hogy én mit is csináljak a saját gyerekemmel mikor vigyem mikor hozzam el az oviból ?! Megértette azóta nem ..
Mondd meg neki , hogy felejtse el , azért vidd haza hogy a kicsit felébressze , és unatkozon otthon egyedül !
Nem kérhet ilyet, és ha neked jó így, ne is hallgass rá.Nálunk is így lesz, én május végére vagyok kiírva, és a két és fél éves lányomat, már most felvették az oviba, mivel van hely, szobatiszta, és az óvónő is mondta, hogy sokkal jobb lesz így nekünk, addigra beszokik, mire a kistesó jön, egész nap ott van, így könnyebb lesz a picivel.
És ha a te fiad meg már betöltötte a 3 évet, akkor Isten őrizz kivenni az oviból, neki már ott a helye a közösségben! Ha meg problémás ez az óvónő, én néznék másik csoportot!(ha van persze)
Nálunk, ha anyuka otthon van a kistesóval, délben el KELL hozni a nagyot az oviból.
Állítólag itt ez így van 40 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!