Lenne egy munkalehetőség, ahol május elején kellene kezdenem, a lányomat az oviba augusztusba tudják csak felvenni, hagyjam elszalasztani ezt a lehetőséget?
Ha elfogadom az állást,akkor fogalmam sincs, hogy arra a pár hónapra amíg fel nem veszik az oviba, kire tudnám rábízni reggeltől estig, amíg haza nem érek:-(
Bölcsibe itt a környéken nincsen hely. Magánbölcsi csak a fővárosban van...
Ha nem fogadom el az állást, akkor augusztusban ott találom szembe magam a problémával, hogy mit dolgozzak?
hűha..gondolom akkor ezek szerint nincs családtag se aki segítene...
Hát májusig van durván 1,5 hónapod.
Én a melóhelyet nem hagynám annyiban, hacsak nem lennék milliomos, gondolom Te is azért agyalsz, mert muszáj lesz dolgoznod...
A 1,5 hónap alatt keresnék a környéken 2 nagyiféle nénit, hogy legyen váltás, ha az egyik kidől, vagy bemondja az unalmast...
Vagy ismerős anyukát, akinek egyidős gyereke van, és elvállalná némi pénz fejébe augusztusig a kislányomat.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon nehezen tudok dönteni! Itt a környéken nincsen munkalehetőség, és elsőre nagyon örültem, amikor ez szóba került.
Szia!
Itt helyben nincsen bölcsőde, ami pár községgel odébb van, ott már érdeklődtem, de nincsen hely.:-(
Azon gondolkodunk most, amit az első válaszoló ajánlott, hogy itt helyben keresünk valakit.
Nagyon nehéz, és a fáj is a szívem, hogy pár hónapig a lányom másra lesz bízva, de ha nem fogadom el ezt a munkát, akkor augusztusban munkanélküli leszek.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!