Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kifogytam az étel ötletekből...

Kifogytam az étel ötletekből amiket másfél éves lányomnak adhatok?

Figyelt kérdés

Nincs már ötletem, mit adjak neki,mert csak a húslevest eszi meg szívesen, a többit csak nagy rábeszéléssel. Főzelékeket szeretnék neki adni, egy héten 2-3x kap, de néhány kanál után kéri a húslevest.

Mi nem vagyunk nagy evősek, de neki minden nap főzök, 2 nap van húsleves, aztán zöldségleves, borsó,krumplileves, de inkább főzelék gulyás, ezeket esszük mi is, a pici sűrűn kap mindent, hogy laktassa. Nagyon kevés zöld ételt kap, ami pedig kellene, a borsólevet nem szereti, brokkolit sem. Az én lányom nem eszik csirkecombot, épp csakhogy csipeget.

Tudnátok nekem ötleteket adni? Mit eszik a ti gyereketek? Mert akkor é is azt főzném magunknak és nem kellene különis főznöm, nyilván ha rostonsöltet kívánunk akkor főzök alányomnak valamit amit szeret, de a mi étkezésünket tudnám alakítani.

2013. márc. 13. 15:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a tésztás ételek a menők, ebből rengetegféle van: pl.: krumplis, túrós, grízes, lekváros, sajtos-tejfölös stb vagy bármilyen pörkölt tésztával.
2013. márc. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!