Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit fognak csinálni a tartozás...

Mit fognak csinálni a tartozásaimmal?

Figyelt kérdés

Kb összesen 600.000 ft tartozásom van ,ezek hitelkáryákból jönnek össze , 3 db!

Egyedül nevelem a 2 gyerkőcömet a kissebbikel jelenleg gyeden vagyok ,nagyon félek hogy ha visszamegyek dolgozni levonják az egész fizetésemet mi lesz velünk!??

Ugye csak a 33% át vonhatják le!!

Ingatanom nincs , nevemen nincs semmi!!

Köszönöm előre is

A negatív kritikákra nem vagyok kiváncsi!!

Köszönöm a megértést

2013. márc. 12. 18:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

hát ebben tévedsz mert ami a tulajé azt érdekesen vinné el a behajtó ,be sem engedem !

Köszönöm a válaszokat téma lezárva!!!!

2013. márc. 12. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem folyószámlahitelem van, rendesen megy havonta rá a kamat, a családiból, amikor az ráérkezik. Gyedet kapok, mégis egyszercsak jött az sms, hogy lecsökkentették 170 e ft-al!!!!!!

3 gyerekem van, ők adták meg a hitelkeretet, mégis "csak úgy" visszavették.

Max gyedet kapok, családi is 48 e ft. Mégis. Csak nehogy így járjál.

2013. márc. 12. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"hát ebben tévedsz mert ami a tulajé azt érdekesen vinné el a behajtó ,be sem engedem !"

Ez nem igaz, ha neked anyukádék lakásában van az állandó lakcímed és anyukád a nevére szóló számlával nem tudja igazolni, hogy a tv, a mikró, a számítógép az az ő tulajdona akkor igenis vihetik. Azt meg, hogy te mit engedsz vagy mit nem az senkit sem érdekel. Nem bántásnak szántam.

2013. márc. 12. 21:06
 14/16 zabmester ***** válasza:
Igen, sajnos attól még, hogy valami nem a tiéd, elvihetik. Nekem egyszer egy könyvtári tartozás miatt került ez szóba, kb. 10 ezer körül járt akkor a bünti, és átadták a behajtó cégnek. Akkor mondták, hogy minél előbb rendezzem le, mert elég kínos lenne, ha kimennének az állandó lakcímemre (ahol már öt éve nem lakom, anyukám lakik ott), és elvinnék a tévét.
2013. márc. 13. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Először a fizetésedből próbálnak vonni, nem tudom hogy hány %-át. Az ingó és ingatlan vagyonaidat akkor viszik, ha nincs fizetésed, és nem tudnak miből vonni.

Nem tudom mennyi a fizud, de ismerősömnek 100 ezret hagytak meg, csak a többit viszik. Több misis tartozás.

Menj be a bankokba alkudozni, beszéld meg, hogy mennyit tudsz fizetni havonta, és azt tessék tartani, akkor talán mérséklődik a kamat, büntetőkamat, és végrehajtóhoz sem adják, ami szintén plusz költség.

2013. márc. 13. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Tanácsot nem adok, mert nem az én dolgom. De tényleg úgy van, hogy nem nézik, hogy kié (hacsak nem tudja számlával igazolni, de hát ki tudná), viszik, ami mozdítható. Kerüld el, hogy behajtó cégnek adják át a tartozásodat, mert nem válogatnak az eszközökben.

Nekünk is volt, hogy a már nem életvitelszerűen a lakcímünkön élő testvéremnek volt elmaradása számlafizetésben, és átadták a tartozást behajtónak, ők pedig a szomszédainkat hívták, és rajtuk keresztül hagytak üzenetet. Ez lehet, hogy nem törvénysértő, de nagyon kellemetlen.

Hozzá akarnak jutni a pénzükhöz, és ki fognak használni minden lehetőséget, tele van az újság ilyen esetekkel. Az pedig, hogy be sem engeded őket, ha hárman állítanak oda, hiába fogod egyedül az ajtót, bemennek.

2013. márc. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!