Mit fognak csinálni a tartozásaimmal?
Kb összesen 600.000 ft tartozásom van ,ezek hitelkáryákból jönnek össze , 3 db!
Egyedül nevelem a 2 gyerkőcömet a kissebbikel jelenleg gyeden vagyok ,nagyon félek hogy ha visszamegyek dolgozni levonják az egész fizetésemet mi lesz velünk!??
Ugye csak a 33% át vonhatják le!!
Ingatanom nincs , nevemen nincs semmi!!
Köszönöm előre is
A negatív kritikákra nem vagyok kiváncsi!!
Köszönöm a megértést
Levonhatják az egész fizud, de még le is csukhatnak!
Nem írígyellek, tudod mennyi ennek a kamata?!!! Minél tovább halasztódik a vissza fizetés, annál több a kamat!
Mire vissza mész dolgozni, lesz 2 millió tartozásod!
Köszönöm második válaszolo erre voltam kiváncsi!!
Első az szépe lenne ha egy 2 kisgyerekes anyát lecsuknának hol olvastad ezt a baromságot???????
Szerinted nézik hogy kinek hàny gyereke van!? Tartozik tartozik, beperelnek, nem fizetsz, akkor lecsuknak!
Igen, levonhatják az egész fizud!
második vagyok
nagyon szivesen és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
viszont arra készülj fel, hogy a letiltásnál a végrehajtói jutalék, illeték, kamatok... nagyon megdobhatják az összeget, szóval jóval több lesz a végén.
ha nem tudsz gyerektartást kérni apukától, akkor menj el a területi családsegítő központba vagy az önkormányzathoz, hátha tudnak adni valami kis támogatást.
Köszönöm a válaszokat
És igen ugy tudom a minimum megélhetést biztosítani kell!!
Mint irtam nincs hála istennek a nevemen semmi!!
Nincs mit foglaljanak!!
Egy barátnőm férjétől 50% vontak mert miliókkal tartozott!!
De többet nem vonhatnak a belegebednek sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!