Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit fognak csinálni a tartozás...

Mit fognak csinálni a tartozásaimmal?

Figyelt kérdés

Kb összesen 600.000 ft tartozásom van ,ezek hitelkáryákból jönnek össze , 3 db!

Egyedül nevelem a 2 gyerkőcömet a kissebbikel jelenleg gyeden vagyok ,nagyon félek hogy ha visszamegyek dolgozni levonják az egész fizetésemet mi lesz velünk!??

Ugye csak a 33% át vonhatják le!!

Ingatanom nincs , nevemen nincs semmi!!

Köszönöm előre is

A negatív kritikákra nem vagyok kiváncsi!!

Köszönöm a megértést

2013. márc. 12. 18:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Levonhatják az egész fizud, de még le is csukhatnak!

Nem írígyellek, tudod mennyi ennek a kamata?!!! Minél tovább halasztódik a vissza fizetés, annál több a kamat!

Mire vissza mész dolgozni, lesz 2 millió tartozásod!

2013. márc. 12. 18:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
bírósági végrehajtó kezdeményezi a fizetésedből a letiltást, amit a nettó jövedelmedből (költségtérítésből nem) von le a munkáltató. egy letiltás esetén 33%, több letiltás esetén max 50%-ig vonhatják.
2013. márc. 12. 18:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm második válaszolo erre voltam kiváncsi!!

Első az szépe lenne ha egy 2 kisgyerekes anyát lecsuknának hol olvastad ezt a baromságot???????

2013. márc. 12. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A fizetésed max. 50%-át vonhatják csak!
2013. márc. 12. 18:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
50%-ig vonhatnak.De jobban jársz,ha postán kéred a gyed-et,csp.,mert inkasszót tehetnek rá.(nem nézik honnan van a pénz,egyszerűen levonják,egy "ismerősöm" járt így.Viszont,ha kimegy végrehajtó vihet mindent ami mozdítható.
2013. márc. 12. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
12%

Szerinted nézik hogy kinek hàny gyereke van!? Tartozik tartozik, beperelnek, nem fizetsz, akkor lecsuknak!

Igen, levonhatják az egész fizud!

2013. márc. 12. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok

nagyon szivesen és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

viszont arra készülj fel, hogy a letiltásnál a végrehajtói jutalék, illeték, kamatok... nagyon megdobhatják az összeget, szóval jóval több lesz a végén.

ha nem tudsz gyerektartást kérni apukától, akkor menj el a területi családsegítő központba vagy az önkormányzathoz, hátha tudnak adni valami kis támogatást.

2013. márc. 12. 19:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

És igen ugy tudom a minimum megélhetést biztosítani kell!!

Mint irtam nincs hála istennek a nevemen semmi!!

Nincs mit foglaljanak!!

2013. márc. 12. 19:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Egy barátnőm férjétől 50% vontak mert miliókkal tartozott!!

De többet nem vonhatnak a belegebednek sem!!!

2013. márc. 12. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
én írtam,hogy a végrehajtó visz mindent.Tehát ahol van az állandó címed,szépen kimennek.Pakolnak, nem kérdezik,hogy pl a tv a tiéd-e vagy bármi.A fent wemlített "ismerős" így járt.
2013. márc. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!